נשיקה ולעבודה: סודות השוקולד של קורדון בלו נחשפים
בשיעור האחרון ב'קורדון בלו' לימדו את יעל עמית ששוקולד הוא לא טיפש ושהכי טוב להתנשק אתו בפה כדי לבדוק שהוא בטמפרטורה הנכונה לעבודה
שלוש שעות בשביל שלוש שניות: מרתון עוגות מפרך בקורדון בלו
העוגות נופלות ליעל עמית מהידיים ולכן היא פוצחת בתכנית אימונים לקראת המבחן הסופי בלימודי קונדיטוריה ב"קורדון בלו". אם אתם בלונדון תוכלו לטעום מפס הייצור שלה
לחם ישן: המרכיב הסודי לעוגה מנצחת
לימודי הקונדיטוריה ב'קורדון בלו' נתנו ליעל עמית אישור סופי לכך שעוגת הלחם הממוחזרת של סבתא היא גורמה לכל דבר
לנשום בזהירות: כללי ההיגיינה של קורדון בלו יצילו גם אתכם
כשמדובר בגלידה אפילו הקור הלונדוני והשיעור המאוחר ב'קורדון בלו' לא הרתיעו את יעל עמית. הסיפורים על הבקטריות הם שביאסו והזכירו לה את המבחן בהיגיינה יותר מאשר טעם וניל צרפתי
פחזניות בלהות: הקינוח הכי מפחיד בקורדון בלו
יעל עמית לומדת ב'קורדון בלו' בלונדון איך לעשות מניקור עם רצועות לימון ושכדאי להתלחשש עם פחזניות. השף הצרפתי הממלמל הפחיד אותה, אבל בינתיים היא נשארת
טירונות במטבח: כל מה שיכול להשתבש בלימודים בקורדון בלו
שליחתנו ל'קורדון בלו' בלונדון כמעט עיוורה את בני כיתתה במבער של הקרם ברולה וכריות כף היד שלה כבר הבינו כמה זה כואב לרדד בצק עלים. זה בכלל בשבילה להיות קונדיטורית?
קיפולי אוריגמי ומניפת שזיפים: הדברים של שף צריך להכיר
מניפת שזיפים קורקטית הצילה אותה בשלב הפרזנטציה אבל בשעשועי האוריגאמי עיגולי נייר האפייה עדיין יוצאים לה עקומים. יעל עמית מדווחת מהלימודים ב'קורדון בלו' בלונדון
זהירות על האצבעות: הכללים של היכרתם לסלט פירות מנצח
האם יעל עמית עזבה חיים שלמים והרחיקה עד ל'קורדון בלו' היקר כדי ללמוד איך להכין סלט פירות?
בחזרה לבית הספר: היום הראשון שלי ב"קורדון בלו"
יעל עמית רחרחה מקרוב את הסטודנטים שילמדו איתה ב'קורדון בלו'. המראה על התקרה קצת בלבלה אותה ועם קרוקס לא תראו אותה שם
לחם, בצקים ושוקולד: שיעור קינוחים בקורדון בלו
יעל עמית עושה 'גראנד טור' ב'קורדון' בלונדון ומגלה לתדהמתה שרוב הסטודנטים כמעט נרדמים ולא צריך לשטוף כלים. מסט הסכינים המפואר שקיבלה עם ההרשמה היא ממש מבסוטה
"יעלי תירגעי, זה רק כסף": הדרך שלי לקורדון בלו
יעל עמית נחתה בלונדון כדי ללמוד בישול וכבר עושה ג'וגינג עם אשתו של ג'יימי אוליבר. מחיר הקורסים של ה'קורדון בלו' כמעט וגרם לה להתקף לב, אבל בקרוב גם היא תחבוש כובע לבן
אם כבר ללמוד בישול צרפתי, למה לא באנגליה: יעל עמית מגשימה את החלום
יעל עמית, בת 30, עזבה משרה נחשקת במשרד פרסום לטובת לימודי קונדיטוריה ב'קורדון בלו' בלונדון. מדי שבוע היא תכתוב כאן על הלימודים במוסד הנחשב, והפעם איך בכלל קרה כל הטירוף הזה