מדריך הבישול פירות ים: תמנונים
לא פשוט לטפל בבית בתמנונים. אפילו שפים רבים חוששים לעבוד איתם, אבל המאמץ משתלם. השף דיוויד פרנקל מפרונטו בתל אביב מסביר מה עושים איתם במטבח הביתי
לא פשוט לטפל בבית בתמנונים. אפילו שפים רבים חוששים לעבוד איתם, אבל המאמץ משתלם. השף דיוויד פרנקל מפרונטו בתל אביב מסביר מה עושים איתם במטבח הביתי
הכי כיף לאכול מולים בידיים. כן, גם במסעדת יוקרה. בבלגיה מבשלים אותם ביין לבן וחמאה, ובספרד - בפאייה. השף עמוס שיאון מ"הלנה בנמל" בקיסריה מסביר כמה קל להכין אותם
הטרנד הטבעוני משתולל, אבל אנחנו דווקא בעד נתח הבשר הכי חורפי באטליז. השף יונתן בורוביץ' מקפה 48 בתל אביב מספר על יקירם של הקרניבורים ומעניק מתכון בניחוח אסייתי
חלוט בסלט, מטוגן, או כמרכיב בפסטה - השף שרון כהן ממסעדת שילה בתל אביב חושף את כל הסודות של בישול ביתי עם קלמרי
מצויד בריח של ים ומרקם פריך, התברג השרימפס בצמרת פירות הים הפופולריים ביותר. השף מיכאל גרטופסקי מהסושיאל קלאב מדריך כיצד מטפלים ומבשלים עם שרימפס במטבח הביתי