בקערה אחת, ללא מיקסר: עוגת צ'אי מסאלה עם רוטב קרמל מושחת
הקונדיטור עופר בן נתן מציג: עוגה בחושה נהדרת שמכינים בקערה אחת, ללא מיקסר, ביצים מופרדות ושאר בלאגן, אבל עם תוספת תבלינים ארומטית וחורפית ורוטב קרמל מפנק שלא ישאירו אף אחד אדיש אליה
הקונדיטור עופר בן נתן מציג: עוגה בחושה נהדרת שמכינים בקערה אחת, ללא מיקסר, ביצים מופרדות ושאר בלאגן, אבל עם תוספת תבלינים ארומטית וחורפית ורוטב קרמל מפנק שלא ישאירו אף אחד אדיש אליה
שירה נוסבוים מהבלוג "מנסה במטבח" מגלה לנו את הסוד איך גרסה מקוצרת להכנת בראוניז, הופכת בקלות למנה מושחתת ומרשימה, בזכות שאריות אגוזים שיש בבית ורוטב טופי סמיך שיוצקים מעל הבראוניז השוקולדיים. מדובר בהתמכרות, ראו הוזהרתם
ט"ו בשבט זה זמן מצוין להיזכר בכל הטוב שיש לנו מהאדמה, ולכן היה זה אך טבעי לבקש מתכון מהשף של משק ברזילי, המסעדה הטבעונית, שחוגגת את הטוב הזה כל השנה. אז קבלו מתכון למאפינס גזר ופירות יבשים, טבעוני וממש קל להכנה, חג שמח!
הערב נציין את חג האילנות - הלא הוא ט"ו בשבט, ועבורנו זה תירוץ נהדר לקחת מתכון ממיקי שמו לעוגיות שקדים מלבניות - דקות, פריכות ומלאות ארומה של פרי הדר
אם אתם עוקבים אחר מדורי האוכל השונים, בוודאי כבר נתקלתם בשמו של ג'לאל סלאם, השף המוכשר של הקובייה וקפה הודיה בשוק התקווה. בחודש הקרוב הוא יתארח כאן אצלנו במדור עם מתכונים עונתיים שאפשר להכין בקלות בבית. והשבוע - לחמג'ון צמחוני עם תרד, גבינות וצנוברים
אצבעות הפלורנטין של מיקי שמו עשויות בצק פריך בציפוי של דבש, שקדים וקליפות הדרים. ט"ו בשבט עוד רגע כאן ואיתו או בלעדיו העוגיות האלה הן הדבר הכי טעים, ממכר ואלגנטי שתוכלו לפנק בו את עצמכם ואת הקרובים לכם - הסוד אגב, הוא בפריכות
העוגה הזאת אמנם נראית מרשימה מאוד, אבל בפועל מדובר בעוגת שוקולית פשוטה, שכל אחד יכול להכין בלי בעיה; אור וייצמן, הקונדיטור הצעיר בן ה-15 משדרג את העוגה המוכרת בכל בית,לעוגת שכבות עם קרם באמצע, עם קישוטים שיגנבו את ההצגה בכל יום הולדת מחדש
ברק כהן, הקונדיטור המוכשר של מגזינו, מתארח כאן השבוע עם עוגת גזר - שקצת כמו בפרק של מראה שחורה - אתם קובעים איך היא תסתיים, היא יכולה להישאר עוגת גזר קלאסית וביתית, או עוגת שכבות במילוי קרם לוטוס וקראמבל. כך או כך (שלא כמו במראה שחורה) - ההנאה מובטחת
ההתרגשות מהקאמבק של קפולסקי עדיין לא שככה, ובנו הוא עורר חשק עז לעוגת הטורט העשירה והגבוהה של הקונדיטוריה, מצופה כהלכתה בהרבה קצפת עם שוקולד, אז השגנו את המתכון, והאמת זה יותר פשוט ממה שדמיינו