חיתוכיות פקאן וקוקוס ב-5 מצרכים בלבד
תרתיחו מים לקפה: גם אם נכשלתם בשיעור כלכלת בית בכיתה ו' ומאז אתם לא מתקרבים למטבח, תצליחו לאפות את חיתוכיות הפקאן והקוקוס עם התחתית הפריכה שדורשות רק 5 מצרכים ואפס מאמץ
תרתיחו מים לקפה: גם אם נכשלתם בשיעור כלכלת בית בכיתה ו' ומאז אתם לא מתקרבים למטבח, תצליחו לאפות את חיתוכיות הפקאן והקוקוס עם התחתית הפריכה שדורשות רק 5 מצרכים ואפס מאמץ
עיסת בצק רטובה שתופחת בצורה פראית ויוצאת מהשמן במרקם אוורירי ופריך - בינינו, עם כל הכבוד לסופגניות, התענוג הכי גדול בחנוכה הוא לטגן ספינג' לוהט
שבלולי הבצק הרכים תופחים ונאפים בתוך אמבטיה של קרמל דבש ומייפל. נעמה אופה שבלולי שמרים ומסקרפונה שגדושים בקרמל, ויגרמו לכם ללקק את האצבעות והצלחת
שלוש קערות, בלי מיקסר ובלי פעולות מסובכות ויש לכם שלוש שכבות של חיתוכיות קראנצ'יות. מירב שיינר מתקתקת תפוזים ושוקולד פאדג' במהירות הבזק
מצד אחד קרום זהוב, מצד שני מלית גבינתית מושחתת. מצד אחד ירקות ירוקים ומצד שני פרי מפתיע: מורן מזרחי מקפה מזרחי בירושלים מלמדת איך מכינים קיש מושלם
רכות וממכרות - מירב שיינר מכינה עוגיות סנדביץ' שמזכירות שילוב של עוגה בחושה אישית, לחמניה קטנטונת מתוקה, פנקייק אפוי או סתם עוגיה. ואל תשכחו את המילוי