טארטלטים במילוי קרם ברולה שוקולדי שממיסים את הלב
מאפה צרפתי מפנק, עשיר בשוקולד ובעל רבדי טעמים וניגודי מרקמים, הוא התשובה של מירב שיינר לכל סערה, בין אם היא מתחוללת בחוץ או עמוק פנימה
מאפה צרפתי מפנק, עשיר בשוקולד ובעל רבדי טעמים וניגודי מרקמים, הוא התשובה של מירב שיינר לכל סערה, בין אם היא מתחוללת בחוץ או עמוק פנימה
השף גיא ארבל והקונדיטור ירון שנלר מקבוצת מסעדות בנדיקט מפנקים בשני מתכונים מיוחדים לבוקר חג המולד, כי גם אם רובנו לא חוגגים אותו עדיין כיף להתנחם איתם בשבת בבוקר
תתפלאו לגלות שמדובר באחד הטורטים הפשוטים והקלים להכנה. מירב שיינר אופה שכבות מנחמות של בצק עשיר בתבלינים וביניהן קונפיטורה רכה ומתוקה. בדיוק מה שצריך כדי להיכנס לאווירת חג המולד או סתם כדי להתחמם בימי החורף הקרים
בצק פריך שעוטף מילוי מעמול מתוק של תמרים ואגוזים - נעמה נויהאוז אופה עוגיות נוסטלגיות שימתיקו את השבת ליד כוס תה חורפית
הגיע הזמן הזה בשנה לשלוף מהמזווה את כל השוקולדים שהצטברו. מדור סותם עורקים אופה עוגת קראנץ שמנמנה עמוסה בחטיפי שוקולד, ויש גם קיצור דרך לסולדים משמרים
לא משנה כמה סופגניות תקנו, תמיד יישארו כמה בבית. נעמה נויהאוז מחייה אותן ואופה מהן ברד פודינג קרמי עם בלילת שמנת וקינמון, שקל להכין ותענוג לזלול
למי שמאס בסופגניות ובצרבת ורוצה לשמור על שפיות יחסית בהדלקת הנרות, מציעה מירב שיינר פתרון פשוט למצפון שיגרום לילדים להתמכר: נשנושי קרוקטים אפויים בציפוי פירורי לחם שמוסיפים קראנצ'יות
רוצים להכין בבית סופגניות כמו של מיקי שמו? השף-קונדיטור המפורסם מלמד איך מצפים ומקשטים סופגניות שנראות מיליון דולר
אחד הטרנדים הבולטים בעולם הקונדיטוריה הוא שילובים לא שגרתיים בין מלוח למתוק. השף-קונדיטורית מאיה רביבו מדן גורמה לוקחת את העניין צעד קדימה עם מתכונים שיגרמו לחנוכייה להחוויר
זכרונות על לימונדה ורודה והקור שבחוץ מנחים את נעמה נויהאוז לאפות עוגת שיש פטל-לימונדה, עוגת ספוג עדינה בטעם חמוץ מתוק