מקל של לחם: סיפורו של באגט
הוא אחד מסמליה שלך צרפת, נמצא בשיאו רק שעות ספורות, נאפה מקמח מיוחד עם מעט גלוטן ולפי החוק הצרפתי אסור להוסיף לו משפרי אפייה. כל מה שרציתם לדעת על הבאגט
הוא אחד מסמליה שלך צרפת, נמצא בשיאו רק שעות ספורות, נאפה מקמח מיוחד עם מעט גלוטן ולפי החוק הצרפתי אסור להוסיף לו משפרי אפייה. כל מה שרציתם לדעת על הבאגט
במקום לזרוק לפח את הבננות העייפות שאף אחד מבני הבית לא מעוניין בהן יותר, אופה מהן מירב שיינר קינוח מופלא שבשילוב עם תמרים ואגוזים מוציא מהן את המיטב
ארז קומרובסקי במתכון ללחם קראנצ'י, מתקתק ומתובל שמשלב בתוכו מרכיב מפתיע - דלעת צלויה ורכה שמוסיפה צבע ועניין
ארז קומרובסקי עושה קסמים עם בצק ואופה בייגלה ירושלמי פריך וריחני עם טעם של עוד. אל תשכחו להגיש אותו כמה שיותר טרי עם הרבה זעתר
לכבוד שובו של החורף מארחת אורלי פלאי ברונשטיין במדור את סיון שטרנבך והשתיים מכינות קינוח חורפי מושחת, שמשלב חלב, שוקולד ושמנת מתוקה
השילוב ששולט ללא עוררין בעולם הקינוחים הוא המתוק והמלוח. אז בפעם הבאה שאתם מחפשים התמכרות שוקולדית, תצמידו לבראוניז שלכם בייגלה קראנצ'יים, וקרמל עטוף במליחות עדינה
מירי ארזי משתעשעת עם קרם פטיסייר ומוסיפה לו שידרוג מופלא, ומגישה אותו כטארטלט אישי על גבי בצק פריך, מקושט בפירות חורף
לרגל חג האילנות הקונדיטורית מיכל בוטון מציעה לכם לצאת מהקופסה ולאפות עוגת פירות יבשים משגעת עם טוויסט עדין של קוקוס