קצת מזה וקצת מזה: עוגיות סנדוויץ' קקאו במילוי קרם לוז
מירב שיינר- דנצ'נקו מקבלת את פני האביב עם עוגיות סנדוויץ' קקאו נימוחות משובצות אגוזי מלך, עם קרם משגע באמצע - פינוק אמיתי לסוף השבוע
מירב שיינר- דנצ'נקו מקבלת את פני האביב עם עוגיות סנדוויץ' קקאו נימוחות משובצות אגוזי מלך, עם קרם משגע באמצע - פינוק אמיתי לסוף השבוע
מתכון בסיסי למרנג פשוט וקל להכנה, ממנו ניתן להכין ממנו נשיקות, בסיס לעוגה או קינוחי מרנג אישיים
רק מערבבים את כל המרכיבים בקערה ולתנור - בסבוסה היא אחת העוגות הקלות ואולי הטעימות שבהן. בזכות תוספת של יוגורט לבלילה היא גם הולכת להיות אוורירית וקלילה במיוחד
צ'ורוס הן סופגניות מאורכות, תפוחות וזהובות העשויות מבצק ללא שמרים ומגולגלות בסוכר וקינמון. נשמע מסובך? ממש לא, ההכנה שלהן פשוטה ואורכת רק כעשר דקות
מירב שיינר דנצ'נקו מציגה את הגרסה שלה לפלעצל - לבצק היא מכניסה תפו"א מבושל ובצל מטוגן, והתוצאה: חלה זהובה ממש, מבפנים ומבחוץ, עם טעם מעט מעושן, נפלא ומיוחד, מזל שהמתכון מתאים ל-2 חלות
חג פורים זה החג בו הדמיון והיצרתיות עובדים שעות נוספות - ולכן זה נראה לנו כמו המועד האולטימטיבי לשתף אתכם במתכון של שירה נוסביום ("מנסה במטבח") לעוגת פנקייקים היסטרית, עוגת שכבות שעשויה מפנקייקים, קלה להכנה, שתרגש כל ילד, אבל מבוגרים לא פחות
האינסטגרם ידע לא מעט טרנדים מופרכים, אבל דווקא הטרנד הנוכחי של הפנקייק - סופלה, שהתחיל ביפן (איך לא?) וכבש כבר את שאר העולם, הוא אחד המוצדקים, אז מה הסיפור של הדבר המושלם הזה ואיך אתם עושים אותו בבית? כל התשובות
מירב שיינר דנצ'נקו ממשיכה לחגוג את חודש הפרג, והפעם בועטת באוזני ההמן המסורתיות, עם כרוכיות פרג עדינות ואלגנטיות
איזה כיף שקונדיטוריית קפולסקי חזרה אל חיינו, ואיתה עוגות הפרג המשגעות, אז אחרי שטעמנו את כל העוגות, היינו מוכרחים להשיג לכם מתכון לפלודן הפרג הנפלא, המותאם למטבח הביתי
אלדד שמואלי השיק לאחרונה באלחנן קולקציית מאפי הדרים משגעת, אחרי שסחטנו ממנו את המתכון לטארט קלמנטינות, נותרנו עם טעם של עוד, ואחרי מו"מ ארוך השגנו גם את המתכון לשוסון א פום - נעלי בית עם תפוחים, וכן, זה מפנק כמו שזה נשמע
אין שילוב מושלם יותר מבצק פיצה חם וממרח הנוטלה האהוב, במסעדת נונו האיטלקית מהוד השרון מגישים קינוח פיצה שמחבר את שתי האהבות הגדולות שלנו יחד, ועכשיו כשיש לנו את המתכון - אנחנו לגמרי הולכים להכין אותה הערב
חודש אדר מסמל יותר מכל את פורים, ולנו באופן אוטומטי זה עושה חשק למאפי פרג מפנקים, השבוע מירב שיינר-דנצ'נקו משלבת את הזהב השחור בעוגת בננות בחושה עם קרם שוקולד לבן - מינימום מאמץ, מקסימום רושם