הזהב הטורקי: מאפה טפאדה פריך במילוי בשר
פשוט, קריספי וכל כך ממכר: בצק יופקה טורקי במילוי בשר טחון יכול להוות ארוחת ערב זריזה ואפילו מנה משובחת לפיקניק של יום העצמאות
פשוט, קריספי וכל כך ממכר: בצק יופקה טורקי במילוי בשר טחון יכול להוות ארוחת ערב זריזה ואפילו מנה משובחת לפיקניק של יום העצמאות
גבוהה, עשירה ומושחתת כל כך - ליאור משיח מתגעגעת לעוגת הגבינה הניו יורקית ומוסיפה לה טוויסט לימוני שיבטיח שלא יישאר אפילו פירור על הצלחת
לכבוד יום העצמאות מירב שיינר מחליטה לשדרג את המאכל הכי ישראלי - הפלאפל כמובן, ולהפוך אותו לקעריות הגשה משגעות עם סלט ירקות, טחינה ושאר הפתעות
לפינוק אולטימטיבי של סוף השבוע, אופה מירב שיינר את השחיתות המושלמת: עוגת מדיאריקה העשויה משכבות מבצק פריך עם קרם מבושל מחלב ושוקולד
העוגיות של פסח בשילוב פירות טריים יכולים לחבור לקרם שוקולד ולהפוך לקינוח שכבות חגיגי בכוסות. מירב שיינר מכינה טרייפל מעלף לחג שני
לקראת המימונה הגענו אל יונית צוקרמן בעלת הבלוג "מלכת המטבח" כדי ללמוד איך מכינים מופלטה מרוקאית אמיתית עם דבש וחמאה. זה יותר פשוט ממה שחשבתם וטעים בטירוף
רגע לפני עונת הקיץ, ליאור משיח נפרדת מפירות ההדר ומשתמשת באשכולית האדומה ליצירת טארט שאפשר להגיש למרכז השולחן בפסח או לחלק לחיתוכיות שמנשנשים לצד הקפה
נטול קמח, אלגנטי, מרשים, מוגזם וכמובן טעים מאד. למירב שיינר יש את המתכון לקינוח המושלם, שיעמוד בכל הקריטריונים לערב החג והוא גם ממש, אבל ממש קל להכנה