מי נהנה יותר, ההורים או הילדים? עוגיות "מקל סבא"
לקראת החופש הגדול מירב שיינר מלמדת להכין עוגיות צבעוניות ומשמחות בצורת מקל סבא - מחווה לילדים שהיום הם כבר הורים לילדים אחרים
לקראת החופש הגדול מירב שיינר מלמדת להכין עוגיות צבעוניות ומשמחות בצורת מקל סבא - מחווה לילדים שהיום הם כבר הורים לילדים אחרים
המיצים הניגרים מהשזיפים העסיסיים, מתבלים את העוגה (וגם צובעים אותה) והופכים אותה מקינוח פשוט לעוגת קיץ אצילית וססגונית
העוגה הזו היא גן עדן לאוהבי חמאת בוטנים ושוקולד. רונית אבידן שיינפלד מכינה עוגת בראוניז עסיסית, שמעליה שכבת קרם חמאת בוטנים, ועל הכל סירופ שוקולד וקוביות סניקרס
כשסוף השבוע מגיע ואין כח לאפייה מירב שיינר מחזיקה אצבעות שיש בצק עלים במקפיא ומתקתקת מאפים בצורת פרח במילוי גבינות, עגבניות מיובשות ואורגנו אם לסבתא היה בצק עלים במקפיא
מחפשים דרך להעסיק את הילדים? תעמידו אותם במטבח עם המתכון למגדל הקרפים המהמם הזה. מירב שיינר-דנצ'נקו ניסתה, וזכתה בהרבה זמן, שקט וקינוח משגע
כל מי שטייל בארגנטינה, מכיר את עוגיות האלפחורס "הוואנה" הממולאות בריבת חלב ומצופות שוקולד. רונית אבידן שיינפלד מלמדת איך לאפות את העוגיות המפורסמות
לחם כרובית נשמע מוזר? ממש לא. ארז קומרובסקי עוטף כרובית אפויה בבצק עם המון דברים טובים, ומכניס לתנור בתוך סיר. על התוצאה שופכים טחינה וזוללים בשתי דקות
השוק מלא בפירות עסיסיים ומתוקים, ונעמה נויהוז אופה מהם טארטלט פרח פריך במילוי פירות קיץ עם פירורי בצק, שמשתדכים מצוין עם גלידת וניל
אופציות המילוט שעומדות בפני הבורחים מהקיץ הישראלי הן טיסה לחו"ל או היצמדות למזגן וזלילת קינוח קפוא. מירב שיינר מכינה גרסה קלה ומקוצרת לסמיפרדו האיטלקי
הפרי העסיסי הזה רק מבקש תכינו ממנו עוגות. אורלי פלאי וצחי בוקששתר אופים פאי אגסים מבושלים ביין אדום ובציפוי שוקולדי מגרה