ניחוח עוגה: טארט קדאיף שוקולד פיסטוק
מירב שיינר משלבת בין מרכיבים מזרח תיכוניים לשיטות אפייה צרפתיות. התוצאה - טארט שוקולד מרגש משובץ פיסטוק עם שיערות קדאיף במרקמים וטעמים מפתיעים
מירב שיינר משלבת בין מרכיבים מזרח תיכוניים לשיטות אפייה צרפתיות. התוצאה - טארט שוקולד מרגש משובץ פיסטוק עם שיערות קדאיף במרקמים וטעמים מפתיעים
מירב שיינר נזכרת בביקור בקנדה ואופה בלונדיס - הגירסה הבהירה לבראוניס שלמעט הצבע מספקים תוצאה די דומה: דביקות, שוקולדיות ומתיקות יתר- הם הסימנים שהצליח לכם
אין סוף שבוע בלי עוגת תפוחים אחת לפחות בביתה של וויני רותם, שמכינה לכם גירסה מענגת של הקינוח שאף פעם לא נמאס, בציפוי קרמל. טור המתכונים השבועי של קהילת הגולשים של וואלה! אוכל בפייסבוק
כשמחברים ביו מאפין לקרואסון נולד הקרואפין - מירב שיינר מתנחמת במאפה קריספי, קרמי ועתיר קלוריות שימתק במעט את המצב ויגרום לנו להרגיש בחו"ל
יום הבסטיליה שחל היום הוא סיבה מספקת לאסקפיזם צרפתי - הקונדיטורית נופר צור ממסעדת הרובע השישי אופה קרם ברולה עשיר ואלגנטי שמעוטר במעטה עדין של סוכר שרוף
גם בלי שוקולד וחמאה, מאפינס יכולים לצאת טעימים, נימוחים וממכרים. עם קצת קישוט והגשה אטרקטיבית גם אתם יכולים לשכנע את הילדים שלכם לזלול בתאווה מאפה שפוי יותר
את המתכון הבא תוכלו להכין עם ילדים קטנים כגדולים, בלי להצטרך השלמות מהמכולת ובמהירות שיא. מירב שיינר מכינה ביצה אפויה בקן
וואלה! אוכל מארחת את חברי קהילת הפייסבוק והשבוע ניתנת הבמה לבלוגרית מירב מלמד, שאופה חיתוכיות בצק פריך ממולאות בשזיפים ושוקולד