אנרגיה ליום קיץ חם: עוגיות קקאו ושיבולת שועל ללא אפייה
מירב שיינר-דנצ'נקו ממשיכה לסרב להדליק את התנור, ואנחנו רק מרוויחים מזה, הפעם היא מפנקת איתנו עם עוגיות קקאו ושיבולת שועל קרות שאינן מצריכות אפייה, ואפילו הילדים יכולים להכין אותן לבד
מירב שיינר-דנצ'נקו ממשיכה לסרב להדליק את התנור, ואנחנו רק מרוויחים מזה, הפעם היא מפנקת איתנו עם עוגיות קקאו ושיבולת שועל קרות שאינן מצריכות אפייה, ואפילו הילדים יכולים להכין אותן לבד
ריכזנו עבורכם את כל הטיפים להכנת בראוניז נימוחים, שוקולדיים, לא מתוקים מדי, עם קריספיות עדינה מלמעלה, או בקיצור: מ ו ש ל מ י ם
לכבוד הקיץ השף קינן בסל, בעל חלל האירוח Society Salon חזר מהשוק עם ארגז של תירסים ושלושה מתכונים נהדרים - נתחיל עם לחם תירס ביתי, שמכינים בתבנית כמו עוגה בחושה, ואז צורבים בחמאה, כי זה ידוע שאלוהים ברא את החמאה מיד אחרי התירס
השפית נועה לוי מציגה במסעדת קזינו סן רמו תפריט המבוסס על המטבח הערבי והטורקי, בשבועות הקרובים היא תשתף אותנו בכמה מגולות הכותרת של התפריט החדש, ואת השבוע הנוכחי בחרנו לפתוח עם בורקס טורקי במילוי תרד וג'יבנה
מירב שיינר-דנצ'נקו עדיין מסרבת להדליק את התנור בחום הזה, הפיתרון: טאקו פאי תפוחים שמכינים מטורטיות קנויות וזורקים לשמן עמוק, תוסיפו כדור של גלידת וניל ליד ואתם מסודרים
הסברס, פרי צמח הצבר, שעכשיו שיא עונתו, הוא פרי מתוק ועסיסי שהגיע הזמן להעלות לו קצת את המניות, הוא משתלב נהדר בקינוחים, סלטים, שייקים וסורבטים, ואחרי שתנסו אותו לא תבינו למה בעצם לא ניסיתם עד עכשיו
מירב שיינר-דנצ'נקו מפנקת אותנו עם מתכון קליל לטארט על בסיס עשיר של אגוזים ומעליו מלבי קר ומענג עם סירופ מייפל ופירות יער שירעננו לכם את הסופ"ש הלוהט
הם לא דורשים אפייה, לא סכינים ולא אש, כדורי שוקולד הם המתכון האולטימטיבי להעסקת ילדים בחופש הגדול, אז בואו נחגוג את יום השוקולד בגדול - עם ארבע גרסאות נהדרות לכדורי השוקולד האולטימטיביים
אין לה בצק, ולא צריך לאפות אותה, אבל היא נראית כמו עוגה ומרגישה כמו גלידה - קבלו את הסמיפרדו האיטקלית, קינוח הקיץ האולטימטיבי, שישאיר אתכם קרוב קרוב לפריזר