לסרבני הסנדוויץ': מאפינס מעולים להפסקת עשר
לכבוד שנת הלימודים החדשה שבפתח, אספנו לכם חמישה מתכונים למאפינס עם ירקות, תירס, גבינות והפתעות, שאפשר לקחת לבי"ס, לילדים שהם סרבני כריך או סתם לגיוון בתיק האוכל
לכבוד שנת הלימודים החדשה שבפתח, אספנו לכם חמישה מתכונים למאפינס עם ירקות, תירס, גבינות והפתעות, שאפשר לקחת לבי"ס, לילדים שהם סרבני כריך או סתם לגיוון בתיק האוכל
מתכון שלישי ואחרון מתוך ספר האפייה החדש של מיקי שמו "אפייה טובה" והפעם עוגת סולת-קוקוס, שבזכות הטריק הסודי של שמו יוצאת עסיסית, רטובה ומתוקה
מריר, חלב, לבן, פולים או אבקה. שוקולד הוא הדבר הטוב ביותר שקרה לאדם מאז גן עדן, אז הרשו לנו לפנק אתכם לקראת הסופ"ש בשלושה מתכונים לעוגות שוקולד פשוט מעולות
בסוף חודש אוגוסט מתחיל גדיד התמרים בערבה התיכונה והשנה מבטיחים לנו החקלאים תוצרת מתוקה במיוחד. יעל ואיתמר חביב מ"משק חביב" המייצר סילאן טבעי, ממתיקים לנו את סוף הקיץ עם 3 מתכוני סילאן מיוחדים וקלילים
מיקי שמו משיק את הספר "אפייה טובה" עם גרסאות בריאות יותר למתכונים קלאסים ואהובים; כך הפנקייק של שבת בבוקר משתדרג בזכות חלב שקדים וקמח כוסמין, תוסיפו פירות טריים ומייפל טבעי ויש לכם ארוחת בוקר חלומית ואפילו בריאה
הן פריכות, מתוקות, מבריקות, לבנות או צבעוניות ואפשר להכין מהן סוגים שונים של קינוחים מושלמים. קבלו את מדריך הנשיקות (מרנג) המלא
מיקי שמו משיק את "אפייה טובה" ספר אפייה חדש עם גרסאות בריאות יותר למתכונים קלאסיים ואהובים - קבלו מתכון ראשון מתוך הספר למיני מאפינס וניל טבעוניים, בלי מעבד מזון ובלי מיקסר, מערבבים את הכל בקערה ושולחים לתנור
אף שולחן שבת לא שלם בלעדיה, היא רכה, אוורירית וקסומה, ומפיצה ריח נעים בכל הבית, לכבוד הסופ"ש אספנו לכם ארבעה מתכונים של חלות שאנחנו אוהבים במיוחד, יאללה לעבודה