אבי מפרגן תענוג מתוק וזריז לשבירת הצום
במסעדת גוז' ודניאל בשרון, בעלת הנוף היפהפה, מקבל אבי ביטון השראה לברד פודינג ונותן לכם את הגרסה שלו לקינוח שהכי כיף לשבור אתו את הצום
במסעדת גוז' ודניאל בשרון, בעלת הנוף היפהפה, מקבל אבי ביטון השראה לברד פודינג ונותן לכם את הגרסה שלו לקינוח שהכי כיף לשבור אתו את הצום
למי ששכח לקנות לחם לפני שהאורחים באים, מציע ארז קומרובסקי פתרון אפייה מהיר עם קראסט: לחם זריז בלי התפחה, שתענוג לאכול עם חמאה וסלמון מעושן
עוגיית שוקולד צ'יפס מושלמת היא לא עניין של מה בכך. טובי המומחים נתנו את הטיפים שלהם שחיוניים להצלחה בדרך לערימת עוגיות חמה ופריכה
מירב שיינר ממנפת את אווירת ראש השנה ומכינה פאי תפוחים הונגרי, שרק נעשה טעים יום ביום שאחרי
סמבוסק במילוי בשר, תחתיות ארטישוק ממולאות וחלת כדורים חגיגית. הבשלנית סוליקה בוסקילה שאחראית על המטעמים במסעדת אווה סאפי מתחילה את השנה ברגל ימין עם מנות ראשונות למרכז השולחן שיעשו הרבה שמח
עוגת שמרים קקאו-קינמון של סבתא פלה היא מהעוגות האלה שרצים להכין ברגע שרואים את המתכון. מאסטר האפייה ארז קומרובסקי מסביר איך עושים את זה נכון, מהר וטעים
לשנה מתוקה במיוחד מגישים לאורחים שלכם קינוח מפנק של טארט דבש ותפוחים, עשיר בממרח חמאה, ששווה להשקיע עבורו
המטבח הצה"לי הוא אולי לא מסעדת שף אבל עם קצת יצירתיות הוא יפתיע גם אתכם. החיילת יערה טרסטין השתמשה ב-4 מרכיבים מחדר האוכל הצבאי ליצירת עוגת מילקי ושוקולד השחר שהפכה לוויראלית ותמתיק את החג עבור החיילים שסוגרים אותו בצבא
הלוקומדס הן הסופגניות של המטבח היווני- כדורי בצק פריכים וזהובים שמגישים עם סירופ של דבש מתובל. מירב שיינר מדריכה שלב אחרי שלב בדרך למתכון המושלם
המטבח הטריפוליטאי מלא במתוקים מגוונים, כשהיהלום שבכתר הוא עוגיות המקרוט, העשויות סולת וממולאות בתערובת תמרים מתובלת בציפורן ובקינמון
כדי שתחילת השנה תתחיל עם הרבה אנרגיות טובות מכינה מירב שיינר חטיפי אנרגיה עם פיצוחים, דבש והפתעות שאפשר לארוז בתיק האוכל ולמלא את המצברים בשעת הצורך