גרעינים של שלום
אחרי 75 לחמים ומאפים סמדר זורע-ברמק מקווה שעוררה בכם חשק לאפות בשעות הפנאי ונפרדת בלחם ביתי עם גרעיני דלעת, חמניות ופיסטוק
עם כל הכבוד ללחמי בוטיק הכיכר הראשונה נולדה רק אחרי שהאדם הודות לאשתו, גילה את החקלאות. סמדר שולפת את ספר תולדות הלחם, הכי לא פוליטקלי קורקט שיש, ואופה לחם שיפון
סמדר חשה שהיא מכירה אתכם כבר מספיק זמן בשביל לשתף אתכם בתרגיל קטן של מתכון לחם שכתוב קצת אחרת. אל תדאגו, יש גם נוסח מקוצר ובסוף תצא לכם כיכר ריחנית
היריון של תינוק אנושי אורך 9 חודשים, היריון של פיל - שנתיים. וכמה זמן נמשך היריון של ספר? סמדר זורע-ברמק חוגגת ספר אפייה חדש ומודה בעיקר לכם
סמדר זורע-ברמק, ביומיום, אופה צנועת הליכות, צוברת נקודות במחלקת הרושם ומפסלת לשבועות לחם שיבולים מטורף. הטעם? זה לא משנה בכלל
סמדר נדרשת לסוגיית אי ההתאמה בין פרוסת לחם ריבועית לבין, למשל, נקניק עגול ומציעה לחם שייחתך לפרוסות עגולות ומדויקות
בשר טחון ובצק זה שילוב מנצח. כמה רעיונות למשחקים שונים עם מלית בשר, כולל טריק מהיר מאד עם לחמנייה
ילדים בררנים ימותו על זה וסקרנים לא יוכלו שלא לאכול עוד אחת. סמדר אופה לחמניות-ביס עם הפתעה בפנים לפעמים תציץ משם נקניקיה ולפעמים תוטמן גבינת מוצרלה או מלית מתוקה
סמדר מנסה להבין למה כשקונים מאפים רוצים שיהיו ביתיים וכשאופים אותם בבית, שואפים שייראו מקצועיים כמו המסחריים. נשמע סבוך? יש גם מתכון לקרקרים דקיקים מפוצצים בגרעינים
סמדר מודה שיש לה יחסים מורכבים עם חמאה והיא אוהבת אותה בעיקר מרוחה על המאפה מבחוץ ולא אפויה בתוכו. זה לא מונע ממנה לספק לכם מתכון לבריוש עם צילומים שלא מותירים מקום לספק
סמדר מעודדת אפיית לחמים חתרניים המנוגדים לעקרונות האפייה המקובלים, בעזרת מתכון ללחם שיפון - כבד, דחוס ובעל קרום יבש במיוחד
סמדר מזכירה שזכות המשחק והיצירה אינה שמורה לילדים בלבד, משתעשעת על השיש וגוזרת לחמניות בצק בצורת קיפוד
סמדר מריחה את טו בשבט ומציעה לכם להכין מתנה סטייליסטית של חטיף פירות מיובשים
סמדר אופה עוגת שמרים של פעם בסיר פלא עם חור באמצע ולא שוכחת לשים "טוסיק" מתחת
סמדר סוגדת לקרני החמה החורפיות וממירה את ההתפלספות בלחם שמש מ- 16 חלקים תפוחים
אפיית לחם לא צריכה להגביל אתכם רק לגוונים חומים. סמדר מציידת אתכם בטיפים ללחם צבעוני ושונה ומסיימת במתכון ללחם בטטה כתום