טארטלטים במילוי קרם ברולה שוקולדי שממיסים את הלב
מאפה צרפתי מפנק, עשיר בשוקולד ובעל רבדי טעמים וניגודי מרקמים, הוא התשובה של מירב שיינר לכל סערה, בין אם היא מתחוללת בחוץ או עמוק פנימה
מאפה צרפתי מפנק, עשיר בשוקולד ובעל רבדי טעמים וניגודי מרקמים, הוא התשובה של מירב שיינר לכל סערה, בין אם היא מתחוללת בחוץ או עמוק פנימה
משולשים של נחמה מתוקה: השף קונדיטורית ענת קורוטיץ' חוזרת עם מתכון למאפה בצק עלים במילוי תפוחים וקינמון שמכינים צ'יק-צ'ק בטוסטר משולשים. מושלם לערבי החורף הקרים
השף גיא ארבל והקונדיטור ירון שנלר מקבוצת מסעדות בנדיקט מפנקים בשני מתכונים מיוחדים לבוקר חג המולד, כי גם אם רובנו לא חוגגים אותו עדיין כיף להתנחם איתם בשבת בבוקר
תרתיחו מים לקפה: גם אם נכשלתם בשיעור כלכלת בית בכיתה ו' ומאז אתם לא מתקרבים למטבח, תצליחו לאפות את חיתוכיות הפקאן והקוקוס עם התחתית הפריכה שדורשות רק 5 מצרכים ואפס מאמץ
שבלולי הבצק הרכים תופחים ונאפים בתוך אמבטיה של קרמל דבש ומייפל. נעמה אופה שבלולי שמרים ומסקרפונה שגדושים בקרמל, ויגרמו לכם ללקק את האצבעות והצלחת
שלוש קערות, בלי מיקסר ובלי פעולות מסובכות ויש לכם שלוש שכבות של חיתוכיות קראנצ'יות. מירב שיינר מתקתקת תפוזים ושוקולד פאדג' במהירות הבזק
כמחווה לליל כל הקדושים האמריקאי אופה מירב שיינר את השחיתות האמריקאית האולטימטיבית של כל הזמנים: פאי בטטה עם קרמל
קחו עוגת גבינה הכי פשוטה שיש ותחביאו אותה בתוך תפוח. התוצאה - לא פחות ממלבבת. נעמה נויהאוז אופה מעדן סתווי מקסים לאירוח שמשלב בין שתי אהבות גדולות
עוגה בחושה עם מרכיבים מפתיעים שמעניקים לה אווריריות ובריאות - רוויון, קמח תירס ואפילו, תחזיקו חזק, אבוקדו. לא תאמינו כמה מוצלחת התוצאה הסופית
מיד אחרי יום כיפור אופה מירב שיינר קינוח מתחשב במיוחד: בייגלה טבעוניים בלי ביצים וסוכר, שהכי טעימים לצד כוס תה מנחמת
סבתא של מירב שיינר נהגה לאפות חלות רבות ערב החג, ושתיהן יחד היו יוצאות לחלק אותן לכל הקרובים, החברים וגם הזרים שזקוקים היו להתחלה מתוקה. כעת היא מביאה לכם את אותו מתכון שיבטיח לכם חלות מלאות חמלה ואהבה
ראש השנה לא שלם בלעדיה, אבל לרוב היא דורשת עבודה. מירב שיינר יודעת שאין לכם כוח וזמן להתאמץ בין כל הבישולים, ולכן מציעה לכם עוגת דבש פשוטה במיוחד של הרגע האחרון
ראש השנה בפתח ומיקי שמו מציע לכם כבר לתרגל את הקינוחים. 3 מתכונים לעוגות חגיגיות ברמות קושי שונות לקראת כנס חגיגי עם הקונדיטור מבית על השולחן, שיתקיים השבוע
קינוחי פרווה לא חייבים להיות פשרה. יונתן רושפלד והקונדיטור של הרברט סמואל הכשרה, שלומי פלנסיה, מגישים לכם שולחן קינוחים לתפארת
בלי שמרים והתפחות, אפשר להכין בצ'יק צ'אק לחמניות סהרונים מרשימות מבצק גבינה, שישמחו את הילדים ביום הראשון ללימודים. מירב שיינר אופה לחמניות מושלמות שמתאימות לכל מלית אפשרית
איזה כיף למלא את הפה בקיץ בעוגה נימוחה וקרה, ואם אפשר עם פירות. מירב שיינר רודפת אחרי פירות הפטל האחרונים של העונה ואופה עוגה ממכרת ומצננת בארבעה שלבים פשוטים
כדי לשבור צומות כמו שצריך מומלץ להתחיל במשהו מתוק. 6 מתכונים לקינוחים שיעזרו לכם לחזור לשגרה אחרי צום ט' באב
בצק פריך ומלית קרם לימון נפלאה ללא ביצים. רות אוליבר אופה טארט מעלף ביופיו שמשתלב מצוין עם פירות יער, קצפת ונשיקות מרנג
לקראת החופש הגדול מירב שיינר מלמדת להכין עוגיות צבעוניות ומשמחות בצורת מקל סבא - מחווה לילדים שהיום הם כבר הורים לילדים אחרים
המיצים הניגרים מהשזיפים העסיסיים, מתבלים את העוגה (וגם צובעים אותה) והופכים אותה מקינוח פשוט לעוגת קיץ אצילית וססגונית
העוגה הזו היא גן עדן לאוהבי חמאת בוטנים ושוקולד. רונית אבידן שיינפלד מכינה עוגת בראוניז עסיסית, שמעליה שכבת קרם חמאת בוטנים, ועל הכל סירופ שוקולד וקוביות סניקרס
כשמתחשק נשנוש כייפי ומשמין - לא חייבים לוותר, אפשר פשוט להקטין. במקום עוגת פאי פקאן מירב שייינר מכינה גירסה מוקטנת של עוגיות שחובה להגיש עם כוס חלב
קינוח יפהפה שהאפייה שלו כיפית כמו אכילתו. נעמה נויהאוז אופה פאי תות אישי על מקל מבצק פריך במילוי ריבת תות
ג'קי אזולאי מחברת בין בצק פריך מתוק לבין שכבה לימונית חמצמצה ומרעננת. את השילוב המנצח הזה היא מכסה בענני מרנג אוורירי ומגישה לכם פאי לימון ממכר
עוגה מסורתית זו, המבוססת על מולסה, פופולרית בקרב קהילות האמיש המתגוררות בארץ ההולנדית של פנסילווניה, ארצות הברית, ויש גם הסבר משעשע לשמה
גרנולה היא אחד מהמאכלים האלה שאי אפשר להפסיק לנשנש עד שהקערה נותרת ריקה, וגם אז היד עוד ממשיכה לחפש אחר פירורים. אורלי פלאי משדרגת את הקראנץ'
כשבצק עוגיות מתוק פוגש שכבת שוקולד מריר נוצר בפה שילוב משגע. מיכל בוטון אופה עוגיות דבש פשוטות להכנה עם ציפוי מענג
לישה קצרה במיקסר בלי התפחה ויש לכם כיכר לחם משגעת. מירב שיינר אופה בזריזות נאגלה אחרונה לפני פסח כמחווה למנת נוודים אוסטרלית
קינוח חגיגי של פסח דורש שלוש משימות לא פשוטות: להיות פרווה, חגיגי, ובלי קמח. ברולדין מראים לכם שאפשר לעמוד במשימה ואופים עוגות שישאירו את האורחים פעורי פה
בעוד שבועיים נתכנס כולנו סביב שולחן החג ונאכל את הלחם השטוח המסורתי של החג, שהוא המצות. הזדמנות מצוינת להכיר לחמים מהזן השטוח מרחבי העולם
עוגת הפלודני קיבלה את כינוי היהודיה הנודדת כי נולדה לה אי שם באירופה וכל מהותה הוא "לפנק, לפנק ולפנק". מירב שיינר אופה לקראת פורים את קינוח השכבות המפורסם ששווה את הטירחה
הוא אחד מסמליה שלך צרפת, נמצא בשיאו רק שעות ספורות, נאפה מקמח מיוחד עם מעט גלוטן ולפי החוק הצרפתי אסור להוסיף לו משפרי אפייה. כל מה שרציתם לדעת על הבאגט
במקום לזרוק לפח את הבננות העייפות שאף אחד מבני הבית לא מעוניין בהן יותר, אופה מהן מירב שיינר קינוח מופלא שבשילוב עם תמרים ואגוזים מוציא מהן את המיטב
השם קרם ברולה מרתיע לא מעט בשלנים אבל הקונדיטורית מירי ארזי מוכיחה שלהכין בבית קינוח צרפתי מרשים עם קראסט מסוכר, זה עניין פשוט מאד
אבי ביטון משתמש בכל הפירות היבשים שנקנו לחג ואופה עוגת ט"ו בשבט בחושה פשוטה וממכרת שאפשר להכין בקלי קלות תוך דקות ספורות
ערימת עוגיות קטנות וממזריות עם מרקם מענג בניחוח חמאה ושקדים מירי ארזי מגישה קינוח פיננסייר צרפתי