פבלובה עם קרם שוקולד מוקצף ותותים
הפבלובה זה אחד הקינוחים הכי מתגמלים שיש - קל מאוד לביצוע, ניתן להכנה מראש וגורר תמיד קריאות התפעלות ברגע הגשתו, כאילו עבדתם עליו שעות. והפעם - בגרסה מיוחדת לשוקוהוליקים
הפבלובה זה אחד הקינוחים הכי מתגמלים שיש - קל מאוד לביצוע, ניתן להכנה מראש וגורר תמיד קריאות התפעלות ברגע הגשתו, כאילו עבדתם עליו שעות. והפעם - בגרסה מיוחדת לשוקוהוליקים
קינוח טעים במיוחד: מה יותר כיף ומרענן מפנקוטה? פנקוטה עם טוויסט (ספוילר: קפסולות אספרסו של קפה לנדוור) כמובן
מי אמר שבפסח צריך להתפשר על עוגיות יבשושיות? עוגיות שוקולד נימוחות ומושלמות כאלה לא אכלתם בחיים
עוגת קרמבו אלמותית, עוגת שוקולד עסיסית, פאי מושחת עם קרמל מלוח, פבלובה מלכותית וגם עוגה בחושה כזו שרק מערבבים בקערה. 10 מתכונים מנצחים לעוגות כשרות לפסח שילוו אתכם בימי החג. לגזור ולשמור
מירב שיינר-דנצ'נקו משדרגת לכם את ארוחת החג עם מתכון מהמם לרולדה מלאה בקצפת ותותים ובציפוי שוקולד רובי ורוד ומיוחד
עוגה בחושה של קוקוס עם צ'אנקים של שוקולד צ'יפס, ללא קמח ב-10 דקות הכנה והיא אפילו פרווה. מה צריך יותר מזה?
קודם כל מדובר בשילוב המנצח בין חמאת בוטנים לשוקולד, אבל אז מגיע גם הרעש המספק שתשמעו עם כל ביס וביס בזכות פצפוצי האורז. בקיצור - תתכונו להתמכרות קשה
לעוגיות האלה יש ניחוח צפון אפריקאי, מרקם שמתפורר בפה, וסטייל צרפתי
קינוח צרפתי קלאסי מבצק רבוך במילוי קרם עשיר כולל טיפים וגם קיצורי דרך למי שצריך
מהכרובית של אייל שני, עד מתכון למוקפץ של עז תלם. ממק אנד צ'יז מושחת של ג'יימי אוליבר ועד פשטידה של מיקי שמו. הכרובית איתנו כל השנה אבל בחורף, זו שעתה היפה ביותר, אז ניתן להשיג את הכרוביות הכי יפות. נצלו את העונה ורוצו להכין מטעמים
השף קונדיטורית הצעירה נעה עינת מלמדת אותנו שאפשר להכין עוגה מעולה, מתוקה ונימוחה עם רכיב קסם שיגרום לנו לקצת פחות ייסורי מצפון ופחמימות ריקות
עוגת בננות פשוטה ומעולה שלא צריך אפילו מיקסר כדי להכין. פשוט שמים את הכל בקערה אחת, מכניסים לתנור ומתענגים על הריח