ניחוח עוגה: פירושקי עם בשר
גם אם אין לכם קשר גיאוגרפי או תרבותי למנה הזאת, לסוף שבוע גשום ממליצה מירב שיינר לאפות כיסוני פירושקי עם בשר - 'כריות' רכות, וחמות לחורף נוסטלגי
גם אם אין לכם קשר גיאוגרפי או תרבותי למנה הזאת, לסוף שבוע גשום ממליצה מירב שיינר לאפות כיסוני פירושקי עם בשר - 'כריות' רכות, וחמות לחורף נוסטלגי
בין אם המקור שלהן הוא סורי, לבנוני או טורקי העוגיות האלה בגדר נשנוש חובה לליווי כוס התה הסתווית שלכם. מירב שיינר מכינה עוגיות בארזאק משובצות שומשום, פיסטוק ודבש
הסתיו כבר כאן ומירב שיינר מתרגשת לאפות לאורחים לחם ממולא בשלל הפתעות - אנטיפסטי, עגבניות מיובשות, גבינות ותבלינים
מירב שיינר מכינה ליום כיפור קלאסיקה אירופאית יהודית עוגיות קמיש, לחם שקדים פרוס שמזכיר מאוד את הביסקוטי ומושלם לביס הראשון שאחרי הצום