ניחוח עוגה: טארט קדאיף שוקולד פיסטוק
מירב שיינר משלבת בין מרכיבים מזרח תיכוניים לשיטות אפייה צרפתיות. התוצאה - טארט שוקולד מרגש משובץ פיסטוק עם שיערות קדאיף במרקמים וטעמים מפתיעים
מירב שיינר משלבת בין מרכיבים מזרח תיכוניים לשיטות אפייה צרפתיות. התוצאה - טארט שוקולד מרגש משובץ פיסטוק עם שיערות קדאיף במרקמים וטעמים מפתיעים
מירב שיינר נזכרת בביקור בקנדה ואופה בלונדיס - הגירסה הבהירה לבראוניס שלמעט הצבע מספקים תוצאה די דומה: דביקות, שוקולדיות ומתיקות יתר- הם הסימנים שהצליח לכם
כשמחברים ביו מאפין לקרואסון נולד הקרואפין - מירב שיינר מתנחמת במאפה קריספי, קרמי ועתיר קלוריות שימתק במעט את המצב ויגרום לנו להרגיש בחו"ל
את המתכון הבא תוכלו להכין עם ילדים קטנים כגדולים, בלי להצטרך השלמות מהמכולת ובמהירות שיא. מירב שיינר מכינה ביצה אפויה בקן