מנקר עיניים: טארטלט פנקוטה עם ג'לי מנגו וטוויל שקדים
קינוח מושקע, יפהפה וטעים במיוחד. מירב שיינר דנצ'נקו מלמדת להכין טארטלט פנקוטה עזים קפואה עם ג'לי מנגו וטוויל שקדים על קלתית קקאו פריכה בדיוק כמו בקונדיטוריה
קינוח מושקע, יפהפה וטעים במיוחד. מירב שיינר דנצ'נקו מלמדת להכין טארטלט פנקוטה עזים קפואה עם ג'לי מנגו וטוויל שקדים על קלתית קקאו פריכה בדיוק כמו בקונדיטוריה
מירב שיינר מנצלת את שיא הקיץ להכנה של קאנאפס - נשנוש בין ערביים של גבינה ופירות שמונח על בצק יוגורט ומשלב את ניגוד הטעמים המספק הבא: גבינה צרפתית עזת טעם ופירות