טארטלטים במילוי קרם ברולה שוקולדי שממיסים את הלב
מאפה צרפתי מפנק, עשיר בשוקולד ובעל רבדי טעמים וניגודי מרקמים, הוא התשובה של מירב שיינר לכל סערה, בין אם היא מתחוללת בחוץ או עמוק פנימה
מאפה צרפתי מפנק, עשיר בשוקולד ובעל רבדי טעמים וניגודי מרקמים, הוא התשובה של מירב שיינר לכל סערה, בין אם היא מתחוללת בחוץ או עמוק פנימה
תתפלאו לגלות שמדובר באחד הטורטים הפשוטים והקלים להכנה. מירב שיינר אופה שכבות מנחמות של בצק עשיר בתבלינים וביניהן קונפיטורה רכה ומתוקה. בדיוק מה שצריך כדי להיכנס לאווירת חג המולד או סתם כדי להתחמם בימי החורף הקרים
למי שמאס בסופגניות ובצרבת ורוצה לשמור על שפיות יחסית בהדלקת הנרות, מציעה מירב שיינר פתרון פשוט למצפון שיגרום לילדים להתמכר: נשנושי קרוקטים אפויים בציפוי פירורי לחם שמוסיפים קראנצ'יות
שלוש קערות, בלי מיקסר ובלי פעולות מסובכות ויש לכם שלוש שכבות של חיתוכיות קראנצ'יות. מירב שיינר מתקתקת תפוזים ושוקולד פאדג' במהירות הבזק
רכות וממכרות - מירב שיינר מכינה עוגיות סנדביץ' שמזכירות שילוב של עוגה בחושה אישית, לחמניה קטנטונת מתוקה, פנקייק אפוי או סתם עוגיה. ואל תשכחו את המילוי
עגלגלות, זהובות וממזריות, עוגיות שומשום הן נשנוש טעים, כיפי וקל להכנה. מירב שיינר מציעה גרסה מהירה וקצת יותר מערבית לשומשומיות המוכרות
מיד אחרי יום כיפור אופה מירב שיינר קינוח מתחשב במיוחד: בייגלה טבעוניים בלי ביצים וסוכר, שהכי טעימים לצד כוס תה מנחמת
סבתא של מירב שיינר נהגה לאפות חלות רבות ערב החג, ושתיהן יחד היו יוצאות לחלק אותן לכל הקרובים, החברים וגם הזרים שזקוקים היו להתחלה מתוקה. כעת היא מביאה לכם את אותו מתכון שיבטיח לכם חלות מלאות חמלה ואהבה
ראש השנה לא שלם בלעדיה, אבל לרוב היא דורשת עבודה. מירב שיינר יודעת שאין לכם כוח וזמן להתאמץ בין כל הבישולים, ולכן מציעה לכם עוגת דבש פשוטה במיוחד של הרגע האחרון
בלי שמרים והתפחות, אפשר להכין בצ'יק צ'אק לחמניות סהרונים מרשימות מבצק גבינה, שישמחו את הילדים ביום הראשון ללימודים. מירב שיינר אופה לחמניות מושלמות שמתאימות לכל מלית אפשרית
בשלהי החופש הגדול מירב שיינר מארחת את רויטל כהני במדור והשתיים מפתות את הילדים להפעלה טעימה במזגן: אפייה של עוגיות חמאה ממולאות בשוקולד
אלה לא סתם נשנושים, אלא עוגיות אריסטוקרטיות, שבבצק שלהן יש גבינה כחולה וגבינת צ'דר והן ממולאות בתאנים ובסוכר
איזה כיף למלא את הפה בקיץ בעוגה נימוחה וקרה, ואם אפשר עם פירות. מירב שיינר רודפת אחרי פירות הפטל האחרונים של העונה ואופה עוגה ממכרת ומצננת בארבעה שלבים פשוטים
קינוח מושקע, יפהפה וטעים במיוחד. מירב שיינר דנצ'נקו מלמדת להכין טארטלט פנקוטה עזים קפואה עם ג'לי מנגו וטוויל שקדים על קלתית קקאו פריכה בדיוק כמו בקונדיטוריה
מירב שיינר מנצלת את שיא הקיץ להכנה של קאנאפס - נשנוש בין ערביים של גבינה ופירות שמונח על בצק יוגורט ומשלב את ניגוד הטעמים המספק הבא: גבינה צרפתית עזת טעם ופירות
לקראת החופש הגדול מירב שיינר מלמדת להכין עוגיות צבעוניות ומשמחות בצורת מקל סבא - מחווה לילדים שהיום הם כבר הורים לילדים אחרים
כשסוף השבוע מגיע ואין כח לאפייה מירב שיינר מחזיקה אצבעות שיש בצק עלים במקפיא ומתקתקת מאפים בצורת פרח במילוי גבינות, עגבניות מיובשות ואורגנו אם לסבתא היה בצק עלים במקפיא
מחפשים דרך להעסיק את הילדים? תעמידו אותם במטבח עם המתכון למגדל הקרפים המהמם הזה. מירב שיינר-דנצ'נקו ניסתה, וזכתה בהרבה זמן, שקט וקינוח משגע
כשמתחשק נשנוש כייפי ומשמין - לא חייבים לוותר, אפשר פשוט להקטין. במקום עוגת פאי פקאן מירב שייינר מכינה גירסה מוקטנת של עוגיות שחובה להגיש עם כוס חלב
לכבוד שבועות מארחת מירב שיינר את הבלוגרית אינס שילת ינאי עם מתכון מיוחד לרוטולו, לזניה מגולגלת מבצק פסטה, גבינות וירקות קלויים
טפיוקה פופולרית בישראל בעיקר בקינוחים קרים, אבל בברזיל משתמשים בה להכנת אינספור מנות. מירב שיינר דנצ'נקו אופה לחמניות אווריריות שהולכות מצוין עם גבינה
עוגה מסורתית זו, המבוססת על מולסה, פופולרית בקרב קהילות האמיש המתגוררות בארץ ההולנדית של פנסילווניה, ארצות הברית, ויש גם הסבר משעשע לשמה
כנאפה מתוקה שטובעת במי סוכר ומעוטרת בשיערות קדאיף פריכות היא סיום מושלם לזלילה של יום העצמאות. מירב שיינר מכינה את כנאפה על המנגל
השילוב הנהדר בין הבצק השוקולדי לפירות חמצמצים וקרם שמנת מפנק, הוא ככל הנראה התענוג המושלם בעולם - מירב שיינר מגישה מתכון שהוא געגוע לקאפקייקס היער השחור
לישה קצרה במיקסר בלי התפחה ויש לכם כיכר לחם משגעת. מירב שיינר אופה בזריזות נאגלה אחרונה לפני פסח כמחווה למנת נוודים אוסטרלית
מות סבתו היווניה של ידידה הקונדיטור, הוליד את מתכון המחווה לפשטידה בלקנית - בצק פילו במילוי ברוקולי וגבינות, שהוא נשיקת געגוע לסבתא יווניה
המאכל שבעבר היה הפינוק של העניים והפך לסמל המטבח הבריא מקבל השבוע טוויסט מירב שיינר אופה מאפינס גזר אישיים עם טחינה ושמן זית