שאנישקי: לחמניות שמרים במילוי תפוחי אדמה
לחמניות שמרים במילוי תפוחי אדמה הוא בדיוק מה שאתם צריכים לאפייה מנחמת של סוף השבוע, מה גם שהמאפה הזה יקצור שלל מחמאות. שאנישקי - תתחילו לשנן את השם
לחמניות שמרים במילוי תפוחי אדמה הוא בדיוק מה שאתם צריכים לאפייה מנחמת של סוף השבוע, מה גם שהמאפה הזה יקצור שלל מחמאות. שאנישקי - תתחילו לשנן את השם
שילוב של בצק פריך עם שוקולד ושקדים מרכיב את העוגייה המושלמת. בגרסה של עוגת מאזורק מדובר בעוגייה ענקית לכל המשפחה שתתחסל במהירות במהלך סופ"ש חורפי
לסוף השבוע הקריר מכינה מירב שיינר סרניק זלוטה רוז'ה, או בתרגום חופשי עוגת גבינה מוזהבת, כזו שאידיאלית לצד משקה חם ביום סגריר
עוגת השכבות הזאת כמו נבראה לעונת החורף - תכירו את הווזטקה עתירת השוקולד והפודינג שמגיעה היישר מפולין . לאחר הכנתה תגלו בת לוויה מושלמת לגשם שמתדפק על החלון
היא נראית כמו עוגת גבינה ומזכירה קסטה וטעמה דומה ל-30 אקלרים צמודים זה לזה. מירב שיינר מפגיזה במתכון לעוגת קרפטקה עם ארץ מוצא מפתיעה
לא באמת צריך תירוצים לאפיית הלחם הממכר הזה שהולך נהדר עם כל מנה ביקום. מירב שיינר אופה לחם מקסיקני מסורתי לכבוד חגיגת יום המתים שחלה השבוע
מתוקה, זהובה וקופצנית - מירב שיינר מציעה לכם קינוח זוהר לסוף השבוע: קינוח פלאן בסגנון קאריבי, שאופים מחמישה מרכיבים בלבד
במקום להכין עוד לחמניות מכינה לכם מירב שיינר נשנוש בלתי נשכח. תתחילו לשנן, קוראים להן קונצ'אס, והן לחמניות מקסיקניות מתוקות בצורת צדפה
מזג האוויר הסגרירי ומצב הרוח הסתווי כבר כאן - לכבודם מכינה מירב שיינר רולדה דקיקה בסגנון מקסיקני, שמצופה בקוקוס
מירב שיינר ממנפת את אווירת ראש השנה ומכינה פאי תפוחים הונגרי, שרק נעשה טעים יום ביום שאחרי
הלוקומדס הן הסופגניות של המטבח היווני- כדורי בצק פריכים וזהובים שמגישים עם סירופ של דבש מתובל. מירב שיינר מדריכה שלב אחרי שלב בדרך למתכון המושלם
כדי שתחילת השנה תתחיל עם הרבה אנרגיות טובות מכינה מירב שיינר חטיפי אנרגיה עם פיצוחים, דבש והפתעות שאפשר לארוז בתיק האוכל ולמלא את המצברים בשעת הצורך
כשמירב שיינר מכינה עוגה עם תחתית על בסיס בייגלה, ומלית קפואה עם שמנת ומלון טרי - מה יכול להיות רע? הקינוח המרגש של סוף השבוע
מירב שיינר מעבירה אתכם ממשרב היישר אל אנגליה, עם עוגות סנדביץ' ממולאות, שיעניקו לכם נקודות בכל אירוע, מארוחה משפחתית ועד למסיבת תה קר
למאכלים בצבע סגול יש את היכולת להפנט לרגעים ארוכים, בעיקר כשמדובר באוכמניות. מירב שיינר מכינה עוגה רומנטית וסגולה, שלא תשאיר אף טועם אדיש
דינג דונג- החופש הגדול כבר עוד רגע כאן באופן מוחלט ולכבוד החגיגה מכינה מירב שיינר קלאסיקה אמריקאית - עוגת שוקולד אישית במילוי קרם
מסתבר שאפשר ליהנות בשבועות בלי ייסורי מצפון. מירב שיינר מגישה לכם נגיסי עוגת גבינה קטנים וממזריים עם גבינה רזה יותר וכמות סוכר מופחתת. והטעם? עדיין שגעון
אין משהו שיכול להתעלות על השילוב המושלם של דפי פילו דקיקים משוחים בחמאה מזוקקת, מלית מנחמת של גבינה וסולת, ושקדים בסירופ מי ורדים מלמעלה. קינוח ייחודי ועשיר לחג השבועות
מירב שיינר מכינה את המאפה היחיד שיגרום לה להגיע למדורת ל"ג בעומר - קיש גבינות וירקות קלויים. מיטיבי לכת יוכלו לסיים את הכנתו במדורה עצמה, עם צליית הירקות על אש המדורה ופיזור גבינה מלמעלה
לכבוד יום העצמאות מירב שיינר מחליטה לשדרג את המאכל הכי ישראלי - הפלאפל כמובן, ולהפוך אותו לקעריות הגשה משגעות עם סלט ירקות, טחינה ושאר הפתעות
לפינוק אולטימטיבי של סוף השבוע, אופה מירב שיינר את השחיתות המושלמת: עוגת מדיאריקה העשויה משכבות מבצק פריך עם קרם מבושל מחלב ושוקולד
העוגיות של פסח בשילוב פירות טריים יכולים לחבור לקרם שוקולד ולהפוך לקינוח שכבות חגיגי בכוסות. מירב שיינר מכינה טרייפל מעלף לחג שני
רגע לפני פסח וביעור החמץ מירב שיינר מעניקה את מלוא תשומת הלב לשמרים ולקמח ומכינה פוביטיצה - מאפה מגולגל במילוי אגוזים
שפע הפרג שנשאר מפורים לא חייב להשכח במזווה. מירב שיינר מכינה אתו בובאלקי - מאפה בסגנון סלובקי שבתוכו שזורים כדורי שמרים מתוקים
גם מי שלא אוהב מתוק יכול לקבל אוזני המן במשלוח מנות - מירב שיינר חוגגת את פורים עם מתכון לאוזני המן מלוחות במילוי תפוחי אדמה, שיכולות בקלות לככב גם על שולחן ארוחת השבת
עוגת טורט עשויה בצק פריך אוורירי עם מלית פרג עשירה ורכה, מקושטת בשטרוייזל. מירב שיינר אופה עוגת מלכותית ומרהיבה ששווה את ההשקעה
מירב שיינר אופה קיפלי - עוגיות מעטפה הונגריות ויפות, במילוי אגוזים רך, שקלות להכנה ואידיאליות לאירוח