אחרי החגים תכף כאן: לחם בריאות שיחזיר את כולנו לשגרה
מירב שיינר דנצ'נקו עוזרת לנו להתכונן חזרה לשגרה עם לחם טעים ובריא מקמח כוסמין ושיבולת שועל, שתמיד טוב שיש בבית
מירב שיינר דנצ'נקו עוזרת לנו להתכונן חזרה לשגרה עם לחם טעים ובריא מקמח כוסמין ושיבולת שועל, שתמיד טוב שיש בבית
לאירוח קליל, כיפי ומתקתק בסוכה אופה לנו מירב שיינר דנצ'נקו פיצה קצת אחרת, עם גבינת שמנת, פירות העונה וחומץ בלסמי, חג שמח!
מירב שיינר מכינה לנו עוגיות קנטוצ'יני טוסקניות, פריכות ומופלאות, מושלמות לשבירת הצום לצד כוס תה (אבל בינינו, גם בשאר השנה)
מירב שיינר דנצ'נקו נזכרת בטעמי הדליקטסים המופלאים שמכרו סבה וסבתה בחנותם לקראת החג ומשחזרת את המתכון הקלאסי והאהוב בהגשה מודרנית, מוקטנת ומתוחכמת, אבל נאמנה למקור
מירב שיינר-דנצ'נקו מתכוננת לראש השנה עם פאי תפוחים אמריקני משגע עם בצק פריך וקראמבל מתפצח מלמעלה, ומבטיחה שהעוגה הזאת תביא איתה התחלות טובות ומרגשות
אחרי שעברנו את שבוע הקליטה מחדש (של הילדים ושל עצמנו) מומלץ לנצל את הסופ"ש, להדליק תנורים ולאפות את הלחמניות הממכרות הללו - לארוחת הבוקר של שבת, לטוסטים של ארוחת הערב הבאה, לתת לילדים לבית הספר ואפילו להגניב אחת לעצמכם
מירב שיינר-דנצ'נקו ממשיכה לסרב להדליק את התנור, ואנחנו רק מרוויחים מזה, הפעם היא מפנקת איתנו עם עוגיות קקאו ושיבולת שועל קרות שאינן מצריכות אפייה, ואפילו הילדים יכולים להכין אותן לבד
מירב שיינר-דנצ'נקו עדיין מסרבת להדליק את התנור בחום הזה, הפיתרון: טאקו פאי תפוחים שמכינים מטורטיות קנויות וזורקים לשמן עמוק, תוסיפו כדור של גלידת וניל ליד ואתם מסודרים
מירב שיינר-דנצ'נקו מפנקת אותנו עם מתכון קליל לטארט על בסיס עשיר של אגוזים ומעליו מלבי קר ומענג עם סירופ מייפל ופירות יער שירעננו לכם את הסופ"ש הלוהט
מירב שיינר דנצ'נקו משתפת אותנו במתכון קל ופשוט למדי של חיתוכיות דובדבנים, שנותן תוצאה מהירה, יפה וטעימה שכל אחד יכול להכין, ויש גם סיפור יפה מאחוריהן
מירב שיינר דנצ'נקו עם מתכון שוקולדי מושחת לאצבעות פרלינה, בהשראת חטיף הפררו רושה, השילוב הנפלא בין הבצק הפריך והאגוזי לבין הקרם השוקולדי העשיר, הופך אותן לפינוק המושלם
עוגות הפיננסייר הנהדרות הללו, מבוססות על חמאה מזוקקת, שקדים ופירות של קיץ, והן אינן מצריכות יותר מדי מאמץ, מלבד השלב שבו צריך לאכול אותן ולהתמודד עם חוסר היכולת לעצור
לכבוד השרב מירב שיינר-דנצ'נקו, מכינה לנו עוגת אננס מסקרפונה, קלה ומהירה, ללא אפייה, שמתאימה בול לסופ"ש לוהט זה. לאכול ולחלום שאתם על אי טרופי
למי שאין סבלנות לחכות שתפוחי האדמה יצאו מהמדורה, או שרוצה להגיע מוכן מהבית, הנה מתכון קל ופשוט להכנת נשנושי תפוחי אדמה טעימים ומשביעים במיוחד
התקופה הזאת בשנה עוררה אצל מירב שיינר -דנצ'נקו געגוע, שבא לידי ביטוי עם קרעפלך במילוי תפוחי אדמה, שאף אחד לא יכול להישאר אדישים אליהם, והפעם זאת לא קלישאה
מירב שיינר-דנצ'נקו, ממשיכה להתכונן איתנו לפסח, עם מתכון נוסטלגי קל להכנה ומתוק להפליא, של עוגיות קוקוס נפלאות בציפוי שוקולד
מירב שיינר-דנצ'נקו מתחילה להתכונן לערב פסח עם עוגת שוקולד עסיסית ועשירה, מפנקת וטעימה שתוכלו להציב במרכז השולחן בגאווה גדולה, והבונוס - היא אפילו לא מצריכה הרבה עבודה
מירב שיינר- דנצ'נקו מקבלת את פני האביב עם עוגיות סנדוויץ' קקאו נימוחות משובצות אגוזי מלך, עם קרם משגע באמצע - פינוק אמיתי לסוף השבוע
מירב שיינר דנצ'נקו מציגה את הגרסה שלה לפלעצל - לבצק היא מכניסה תפו"א מבושל ובצל מטוגן, והתוצאה: חלה זהובה ממש, מבפנים ומבחוץ, עם טעם מעט מעושן, נפלא ומיוחד, מזל שהמתכון מתאים ל-2 חלות
מירב שיינר דנצ'נקו ממשיכה לחגוג את חודש הפרג, והפעם בועטת באוזני ההמן המסורתיות, עם כרוכיות פרג עדינות ואלגנטיות
לקראת שבת מירב שיינר-דנצ'נקו אופה לנו את הלחם המפורסם מסיציליה - לה מפלדה - לחם בעל מעטה זהוב פריך ומרקם פנימי רך מאד עם נוכחות מכובדת של שומשום, מעין לחמניות חלה אישיות שיככבו על שולחן השבת, כמו גם בשאר ימות השבוע
לכבוד יום האהבה, שחל אתמול, מירב שיינר-דנצ'נקו מכינה פאי דובדבנים איטלקי פשוט, מתקתק, כייפי וממכר. בבצק יש טריק נהדר שהופך אותו לסופר פריך. ההשקעה היחידה כאן היא הלבבות הקטנים שיזכירו לכם שלפעמים הקלישאות נכונות והאוכל הרבה יותר טעים כשעושים אותו באהבה
מי אמר שעוגת יום הולדת חייבת להיות שוקולדית? מירב שיינר דנצ'נקו מציינת את זכרו של סבה עם עוגה לימונית משגעת, בטעם של פעם, עם רכות ועסיסיות, וריח נפלא שממלא את הבית
השבוע, בתיאום מושלם עם השלג, מירב שיינר עם מתכון לעוגיות שמרים שוודיות שהולכות טוב עם כל דבר: מלוח, מתוק, חמוץ, חריף - רק תבחרו. השילוב בין המעטה הפריך מבחוץ למרקם הרך והנימוח מבפנים יקשה עליכם להפסיק לאכול, לצד התה או הקפה
ללא שמרים וכמעט ללא קמח, מירב שיינר אופה לשבת לחם אגוזים וגרעינים בריא ועשיר בטעם. אם אתם מתכננים לנצל את הסופ"ש היפה לטיולים, המלצה שלנו - ארזו לכם אותו לפיקניק או הכינו ממנו כריכים לדרך כי הוא פשוט משגע
מירב שיינר דנצ'נקו חוגגת את עונת הלימונים, עם עוגיות שיפזרו ניחוחות משגעים בכל הבית, פריכות מבחוץ ורכות מבפנים, עם הפתעות מתפצחות של פיסטוק. עכשיו נשאר רק להכין כוס תה חם