סומסום היפתח
בילדות עומר מילר היה מוכן לקפוץ מעל גדר, לחצות שני כבישים ולשים כמות נדיבה של טחינה על הפלאפל (והחולצה) היום את ההרפתקאות עם הטחינה הוא שומר לחדר האוכל
ליפנים יש סאשימי, לצרפתים טרטר, האיטלקים קמים בבוקר לצד קרפצ'יו ועומר מילר לוקח את כל זה ומוציא מנות שחבל על הזמן
יש לנו הכבוד לתת לעומר מילר לפתוח אצלנו את חגיגת שבועות עם מתכוני גבינות מעולים כמיטב המסורת
קלוי, אפוי, ממולא, מטוגן ואפילו בפיתה. אי אפשר לדבר על מטבח ישראלי בלי לתת לחציל את הכבוד הראוי לו. עומר מילר סגול כהה