אוכל טריפוליטאי: תבשיל מצ'ומה
חודש ינואר עוד שניה כאן, זמן לשלוף את התותחים הכבדים: הבשלנית אילונה חכמון-שאוליאן מכינה תבשיל מצ'ומה טריפוליטאי של חלקי פנים עטופים ברוטב אדמדם
חודש ינואר עוד שניה כאן, זמן לשלוף את התותחים הכבדים: הבשלנית אילונה חכמון-שאוליאן מכינה תבשיל מצ'ומה טריפוליטאי של חלקי פנים עטופים ברוטב אדמדם
משדכים עלי סיגר לביצה ויש לכם חטיף קריספי שמוכן תוך דקות. אילונה חכמון-שאוליאן מטגנת בוריקה טריפוליטאית שקל מאוד להכין בבית
כשקר, אין כמו תבשיל טריפוליטאי עשיר עם מנגולד בשר ושעועית. הבשלנית אילונה חכמון-שאוליאן מלמדת להכין טבחה בסלק עם לחם תוצרת בית לניגוב הרוטב
בטור האחרון בסדרת האוכל הטוניסאי מכינות בריז'יט שופן ופורטונה אוזן עוגת סולת טוניסאית כובשת בפשטותה, המשובצת בשברי פיסטוק ומפורסמת במרקמה הנימוח וטעמה הממכר
קציצות הבנאטש נחשבות במטבח הטוניסאי למאכל חגיגי. הבשלניות פורטונה אוזן ובריז'יט שופן מלמדות איך מכינים אותן
מתגעגעים לאוכל עיראקי אמיתי? רינה כהן הוציאה לאור את הספר "הבישול העיראקי של אמא", ובו כל הסודות מהמטבח הפרטי של אמה. קבלו שלושה מתכונים אותנטים לקינוח סלק קר, סמבוסק שקדים וריבת תפוחים
הבשלניות הטוניסאיות פורטונה אוזן ובריז'יט שופן מלמדות איך מכינים את תבשיל הקיץ המסורתי גנאווייה, המשלב קוביות בשר לצד במיה טרייה. אל תשכחו לייבש את הבמיה
מול האוכל המרוקאי והטריפוליטאי, נוטה האוכל הטוניסאי להיעלם. חבל שכך. הבשלניות פורטונה אוזן ובריז'יט שופן ילמדו מדי שבוע מאכל מסורתי, ממטבחה המלהיב של העדה
סבתא של אבי לוי נהגה להכין את סלט המנגולד הזה שוב ושוב, לשמחתו הרבה של נכדה. עכשיו הוא עצמו מתקין אותו במסעדה שלו, כאחד מסלטי "פתיחת השולחן". וגם שמח להעניק את המתכון