סוגרים את החורף: לחי עגל מרוקאי
המטבח המרוקאי מפורסם לא רק בקשת של טעמים ותבלינים צבעוניים אלא גם בנטייה לא לבזבז שום דבר ולהשתמש בנתחים הפחות מוכרים. קבלו את תבשיל לחי העגל של סוליקה ממסעדת אווה סאפי שיהווה חלק מארוחת פרידה מהחורף
המטבח המרוקאי מפורסם לא רק בקשת של טעמים ותבלינים צבעוניים אלא גם בנטייה לא לבזבז שום דבר ולהשתמש בנתחים הפחות מוכרים. קבלו את תבשיל לחי העגל של סוליקה ממסעדת אווה סאפי שיהווה חלק מארוחת פרידה מהחורף
מסימני ההיכר של האורז הפרסי היא שכבת התהדיג הקריספית מסתתרת בתחתית הסיר, שלאחר היפוכה על צלחת הופכת לשכבה עליונה וייצוגית. ברכה ממן מעניקה את המתכון שלה למנה שיכולה להיות תוספת וגם עיקרית ומוסיפה טוויסט מזין לעלילה
קציצות הגונדי הפרסיות מפורסמות מאד, אבל האם שמעתם על גונדי איספהאן? חודש האוכל הפרסי נפתח עם פשטידת אורז ובשר שכמיטב המסורת עתירה בירוקים