קבלייר: פאסון ריק מתוכן
20 שנות פעילות שמציינת מסעדת קבלייר גרמו לאבי אפרתי להעפיל לירושלים. למרבה הצער, הוא גילה מסעדה מאכזבת, עם פגמים ניכרים בשירות ואוכל שנתקע עמוק בניינטיז
20 שנות פעילות שמציינת מסעדת קבלייר גרמו לאבי אפרתי להעפיל לירושלים. למרבה הצער, הוא גילה מסעדה מאכזבת, עם פגמים ניכרים בשירות ואוכל שנתקע עמוק בניינטיז
ברור שאפשר לאכול המבורגר ב-50 שקלים, אבל קובי רובין לא מבין למה. עובדה, המונית שלו הגיעה לסנדוויץ' בר בראשל"צ, שם הוא נגס בחצי באגט ממולא כל טוב ב-12 שקלים
מה פשר הבאזז שמייצרת הטאקרייה של האחים ירזין? על שום מה מצטופפים שם בתור? אבי אפרתי סבור שהמקסיקנית החדשה אולי אינה מקום נורא, אבל רחוקה מלהיות טובה
ברוח הבחירות, המונית של קובי רובין מגיעה עד מצודת זאב, ומגלה שם את מרקט - מסעדונת שטרם החליטה מה היא רוצה להיות, אבל מוכרת מרק עגבניות מצטיין
דקה אחרי שהטלתם את הפתק בקלפי אתם משוחררים להימלט אל המקומות שיזכירו לכם, שבעצם לא כל כך רע פה: מסעדות כפריות פסטורליות, מסעדות חוף קסומות, ואפילו מסעדת קבב שמתנהלת בדו קיום גאה
חשק למזללה אסייתית טובה שיגר את אבי אפרתי לדה באן, בפאתי כרם התימנים בתל אביב. למרות התנודתיות ברמת האוכל, היתה זו ארוחה עניינית, מהירה ולא יקרה
בסביח דה לוקס בתל אביב אמנם מוכרים סביח, אבל לא רק. המונית של קובי רובין מגיעה למקום ומגלה, שהקובה פינוק, המוגש כמיטב המסורת העיראקית, הוא סנסציה ב-20 שקל
ברור שאפשר להעפיל עם כל עם ישראל לחרמון, אבל למה שלא תקפצו לעמק יזרעאל? עד ה-30 בינואר מתקיים שם פסטיבל אוכל, והמסעדות הרבות באזור מציעות תפריטים מעניינים ומוזלים
שנה עברה מאז שחיים כהן פתח את יפו תל אביב. אבי אפרתי, ממאוכזבי הפתיחה, חזר לבדוק מה המצב, רק כדי לגלות שהאוכל עכשיו טעים לאללה ומצדיק את הציפיות מהמגה שף של המדינה
בין שפע הסושיות המקיפות אותנו מציעה האנוי החדשה, שנפתחה ברחוב לילינבלום בתל אביב, קול אסיאתי ייחודי: אוכל מלזי, וייטנאמי וקנטונזי
המונית של קובי רובין מטפסת לירושלים, מגיעה לשוק מחנה יהודה ונעצרת בחצ'אפוריה. שם מתגלה מאפה בליגה אחרת ובמחיר שמותיר אותו המום
מה שהחל כבית קפה צנוע, שנפתח לאחר מלחמת השחרור, הפך ברבות השנים למסעדה רומנית מסורתית. עד היום אפשר לאכול פה איקרה, מרק צ'ורבה, קבב רומני - מדור המוסד מגיע לאשקלון
חם, מזמין ומקסים בסולה החדשה ביפו, המסעדה האיטלקית של השפית מיכל ברמן. אבי אפרתי התרשם עמוקות מיפי המקום ומביצועי הפסטה, אך התאכזב מהחוויה הכללית המזגזגת
שבועות ספורים בלבד לאחר שנפתחה, הטאקרייה של האחים ירזין בתל אביב מסתמנת כלהיט. האם פוצחה הנוסחה להצלחת אוכל מקסיקני בארץ?
המונית של קובי רובין מתגלגלת לשוליה של בני ברק, ומוצאת שם פלאפל טרי וטעים במחיר שממגנט את הנהג לדוכן