טאיזו: אוכל אירו-אסייתי חמוד וטוב
טאיזו של יובל בן נריה מעוררת התרגשות בתעשייה. אבי אפרתי כאן כדי לשים דברים בפרופורציה: היה מוצלח, אבל לא ענק. רענן וכייפי, אך לא מכוון לשמים. וירטואוזי? לא ממש
טאיזו של יובל בן נריה מעוררת התרגשות בתעשייה. אבי אפרתי כאן כדי לשים דברים בפרופורציה: היה מוצלח, אבל לא ענק. רענן וכייפי, אך לא מכוון לשמים. וירטואוזי? לא ממש
אם בחרתם לוותר על אינסוף ארוחות משפחתיות ולטוס לחו"ל, למיטב השפים בארץ יש המלצות עבורכם על המשובחות והמוצלחות שבמסעדות העולם. לגזור ולשמור
חופשת הפסח שיגרה את אבי אפרתי לחדר אוכל, מסעדת המשפחות האולטימטיבית לשבתות וחגים. הממצאים, בסך הכל, חיוביים, אם כי קצת ברק וריגוש לא היה מזיקים פה
המונית של קובי רובין נתקלה במקום מוזר: חומוס אבי בת"א, שבו משלמים כמה שרוצים. החומוס היה סביר, התוספות נחמדות, אבל רק אתמול התברר שחומוס אחלה עשו לו תרגיל שיווקי
אבי אפרתי ביקר בדוד ויוסף החדשה והרגיש שבעליה נמנעים במכוון מלומר משהו חדש בתחום האוכל כשכל החשודים המיידיים הופיעו בתפריט. קהל היעד: אוכלוסייה עם כסף
המונית של קובי רובין מגיעה לחנה מקפה מילשטוק בת"א, שמתפעלת עסק זערורי, החביב בעיקר על בנות. זה המקום שבו תוכלו לאכול משהו לא מסובך, קטן וטעים
הידעתם שהקופי בר בת"א, מסמלי המהפכה הקולינרית שעברה על ישראל, יועד בתחילת דרכו כסניף ראשון ברשת של אספרסו ברים? ועוד פרטים מסקרנים על היהלום שבכתר המסעדנות המקומית
העסבנה, הצ'ומה, הט'ביחה, הסלק, הרלד והצ'רשי המטבח הטריפוליטאי צובט את הלשון ומנחם את הבטן. קבלו כמה מסעדות, מהמצטיינות בז'אנר
אבי אפרתי ביקר בפופינה של השף אוראל קמחי והתאכזב מרות. נראה כאילו גור השפים הטווסי והמטורזן ביותר בשטח הגיע לתצוגת תכלית גרנדיוזית, אך בפועל, יצטרך לתרגל רבות
המונית של קובי רובין מדרימה עד צומת כנות, רק על מנת לגלות שם מנה מצוינת של פיתה עם סלטים וקציצות בשר שמנמנות, ברוטב מתקתק וחריף, ב-22 שקל
אל-שייח בנצרת? כף החומוס בעכו? ואולי אבו שאדי בשפרעם? איציק דהאן, חומוסולוג, לקח את כתבתנו לסיור רווי גרגירים, חמוצים ושמן זית במיטב החומוסיות של הצפון