שרון כהן יוצא שוב לדרך חדשהשף מסעדת שילה שרון כהן, מספר על מה עמד מאחורי מתיחת הפנים, ריענון התפריט וצירופה של קונדיטוריה, כמו גם על מה גרם לו לבדוק אופציות למסעדה בלונדון
אואזיס: כמו על אי בודדרימה אולברה פותחת השבוע את מסעדת אואזיס בתל אביב, ובדרך מעבירה גם ביקרות על תרבות השפים התל אביבית
שולחן: איך מקימים מסעדההשף עומר מילר פותח את הלב ומספר על הפחדים, החרדות והלבטים לפני פתיחת המסעדה החדשה שלו, שולחן
מסעדת מל ומישל חוגגת 5לרגל חגיגות 5 שנים למסעדת מל ומישל תפסנו את אחד השפים הטובים בעיר, יוגב ירוס, לשיחה על אוכל טוב