הטריילר: קייטרינג מעושנים שיוצא ממשאית
עולם הקייטרינג לא מפסיק להשתכלל, והדבר הגדול הבא הוא מזנון קייטרינג נייד של השף יוסי שרף, המציע טריילר נייד שמעשן הכל, מבשרים ועד ירקות
עולם הקייטרינג לא מפסיק להשתכלל, והדבר הגדול הבא הוא מזנון קייטרינג נייד של השף יוסי שרף, המציע טריילר נייד שמעשן הכל, מבשרים ועד ירקות
הם מכתתים רגליהם ממסעדה למסעדה, מחפשים אחר טעמים ומרקמים חמושים בפנקס וזוכים לתואר מבקרי המסעדות החדשים. שיחה עם 6 בלוגרים מקומיים בעיצומה של ביקורת
אוכל של פועלים מסתבר זו ממש לא קלישאה. הצצה לחברת הבנייה הטורקית שבונה בניינים מפלצתיים בגוש דן ומעניקה לאלף פועלים תפריט המתבסס על מטעמים אותנטיים מהכפרים בטורקיה
אתם אולי מכירים אותה בתור טניסאית בינלאומית, אבל חשבון האינסטגרם שלה יחשוף פן אחר לגמרי. בפגרה הופכת שחר פאר לפודית שחורשת את כל המסעדות ודוכני האוכל הכי שווים
האמנם חיילים ביחידת שלדג אוכלים טוב יותר מביחידת גבעתי? האם קיצוץ בתקציב הביטחון יפגע גם ברמת המנות בחדרי האוכל הצבאיים? ראיון עם רמ"ד תזונה בצה"ל שטוענת: "אין חיילים רעבים"
הם עובדים רק עם יצרנים מקומיים ומייצרים לכם סל שלם של מוצרים בריאים ואורגניים. תכירו את מעדניית אלגריה בת"א, הסוד הכי כמוס ברחוב אבן גבירול
אחרי שלמד אצל יורם ניצן במול ים ואצל מאיר אדוני בכתית ובמזללה קוצר השף הצעיר יונתן לוי שבחים גם בקרב המבקרים הלונדוניים. סיפורו של השף הישראלי שמנהיג את מסעדת Gail's Kitchen
בפעם הבאה שאתם מגיעים לפריז, תסתכלו היטב פנימה לתוך חלל מסעדת Frenchie, ותגלו שם שף את תמיר נחמיאס, ישראלי צעיר ומבטיח, שמנהל את מטבח המסעדה בעיר האורות
פוליטיקאי, כתב צבאי, שחקן תיאטרון ופעיל חברתי פתחו יחד מסעדה ברחובות.זו לא התחלה של בדיחה, אלא סיפורו של "השיפקה בר"
אצילית וביישנית היא ניצבת בפעם הראשונה מול המצלמות. מתנה מריאן, הטבחית של בית הנשיא, חולקת עימנו קמצוץ מאלפי הסודות מבית הנשיא ולבסוף מעניקה מתכון של עוגיות שמוגש לנשיאים זה 27 שנה
תכירו את קיטשן רנדה-וו, סטארט אפ קולינרי של עולה מצרפת שמחבר בין טבחים וסו שפים לבין הקהל שלהם ומאפשר גם למי שנמצא מאחורי הקלעים להתבטא
אוכל חתונות מותאם אישית, צוות של 8 טבחים, מנות שנעשות מאפס ואוכל שלא חוזר על עצמו יותר מבאירוע אחד - פלא שרוברט קלוגר הפך לשם מדובר בעולם קייטרינג הבוטיק?
גם בימים מתוחים אלה, המטבח של כלא הדרים ממשיך להאכיל מדי יום אסירים בטחוניים לצד אנשי שב"ס. איך מבשלים אלפי ארוחות במקום כל כך טעון? הצצה לסירים של אחד ממתקני הכליאה הכי מבעבעים בארץ
אורי ארנון מבטיח לעורר את טבריה מהתרדמת עם ויקטוריה, מסעדת שף חדשה וכשרה שתעשה כבוד למטבח הטבריאני המסורתי ומתכנן בעתיד הרחוק לפתוח מקום רביעי בתל אביב
אחרי שש שנות עבודה משותפת עם השף ניר צוק יוצא לירן גרודה לדרך חדשה שכוללת טלוויזיה, ייעוץ בבניית תפריט גורמה כשר לווינו סוקה בהרצליה ושום מילה על מסעדה חדשה
אחרי עסק של צילום וסטיילינג מזון והקמת בלוג אוכל מפתה שמשתף פעולה עם האפינגטון פוסט, הסתערו דניה ויינר ודיאנה לינדר על האתגר הבא: הפודיגייד - מדריך מסעדות חדש לתיירים
לצד פריחתן של רשתות כמו קופיקס צוברים תאוצה גם בתי הקלייה הקטנים והארטיזנליים לקפה. מה גרם לטרנד הנוכחי להתעורר ואיך נדע אם האספרסו שלנו באמת טעים?
בשבועות מניחים לגבינות מהסופר ומתנסים בגבינה מקומית שנחבצה באהבה - תכירו את משק קורנמל, חוות הבודדים שמתמחה בגבינות עזים משובחות
ספרה החדש של שרון היינריך מוביל את הישראלים אל הפטיסרי הטובות בעיר האורות ומגלה איפה מסתתרים הקינוחים המושלמים ביותר. מסע מופלא בעקבות מתוקים, קינוחים ותרבות צרפתית
הוויטרינה של קארם היא גן עדן לכל חובב מתוקים באשר הוא. מאחורי הקלעים של הפטיסרי הצרפתי שהביא משב רוח פריזאי לתל אביב וישבור את שומרי הדיאטה האדוקים ביותר
דולב גבעון רוטר הגה את ג'אפה, ערבי אוכל ויין במטרה מוצהרת: קידום תעשיית היין בישראל. במהלך הערב הוא מארח ייננים ושפים וכמובן, משקה את האורחים
למי שקץ במסעדות מפונפנות מציעים צמד הסועד הנודד סופי שבוע של אוכל משובח בחיק הטבע בחברת נוף שנספג ישירות באוכל
בקיץ אנחנו מתגעגעים אליהם אבל לקראת סוף הסתיו הם חוזרים ובגדול. מסע בין שתילי התות, המלצות על קטיף עצמי ומתכונים לקינוחים עם הפרי הכי אדום שיש