לעשות או לקנות: קובה
האם אפשר להתחרות בקובה של סבתא, או שפשוט לוותר ולנסוע לאור יהודה?
האם אפשר להתחרות בקובה של סבתא, או שפשוט לוותר ולנסוע לאור יהודה?
אנחנו יודעים שכשזה מגיע לקרם ברולה מה שמפחיד אתכם זה הרגע שבו שורפים את הסוכר, אבל בינינו - כדאי לכם להעיז
שמן, סוכר, בצק. בחנוכה אנחנו דוגלים באכילת מטוגנים והרבה. עכשיו תורכם לבחור: סופגניית בוטיק, או סופגנייה בייתית. לכו להצביע
אנחנו במוד של חורף. השבוע על הפרק - ניוקי. להתפשר על הטעם ולקנות בסופר? לשבור תכנית חיסכון ולרכוש במעדניה? או להסתכן במרקם טופי ולהכין בבית?
מועדון ארוחת הבוקר של המדור שב והתכנס כדי לדון בסוגיית האגז בנדיקט. בניגוד למה שאתם חושבים, הבעיה היא לא איך לשמור את החלמון שלם
כדרור ביתי של פלאפל והסתכנות בשמונה ימים של ריחות טיגון, או פיתה קרועה בדוכן? הפעם נראה לנו שאנחנו יודעים מה תבחרו
לקלף לימונים, להשרות 5 ימים בכוהל ולסנן דרך חיתול או פשוט לקנות לימונצ'לו מוכן? עבודת בית מול אינסטנט. הדילמה הקבועה
אנשים עם חולשה לשחומיות העגולות, חייבים לנסות להכין אותן לבד. אנשים עם חולשה לרטרו - ימשיכו לרכוש דובשניות בסופר
בעודה מתלבטת אם לעמוד בתור אצל השכונתי, או להעמיד ביצים על הפלטה, החליטה רוני מולה לפנות אל המומחה לסביח - יוסי, אבא שלה
מדור חגיגי לראש השנה: לקצוץ את הכבד בבית, או לתור ימים שלמים, בפקקים של ערב החג, אחרי הכבד קצוץ המושלם
להכין פיצה מהבילה בבית, או אולי פשוט לוותר על זמן התפיחה, לא לקחת סיכונים ולקפוץ אל הפיצריה הקרובה למקום מגורינו
המדור מארח היום את צבי טריגר שמציע קליית גרגרים במתכון לגרנולה, על פני קנייה של תערובת מוכנה
לרדת למכולת? לקפוץ לחנות האורגנית, או אולי לרכוש חלב עיזים ולהכין גבינת עזים בייתית? הצביעו והשפיעו
האם רכישה של מכונת פסטה היא כדאית, או שאולי עדיף להמשיך ולקנות את הפסטה הטרייה? ומה עם הקמח שמתעופף במטבח?
אז מה עדיף? לטנף את הבית בממרח האהוב עד שיצא לכם חשק לאכול, או לנסות להבין איפה מוצאים את החומוס הכי שווה?