ריזוטו מהמזרח התיכון
המטבח הישראלי מצטיין בשילובים ומנות שמחברות בין עולמות שונים- ברק יחזקאלי מוכיח לנו את זה במנת ריזוטו איטלקית בסגנון המזרח בתיכון עם יוגורט, קישואים נענע ולסיום גירור של אבן יוגורט. זה לא אותו ריזוטו מוכר, הוא טוב ממנו בהרבה
המטבח הישראלי מצטיין בשילובים ומנות שמחברות בין עולמות שונים- ברק יחזקאלי מוכיח לנו את זה במנת ריזוטו איטלקית בסגנון המזרח בתיכון עם יוגורט, קישואים נענע ולסיום גירור של אבן יוגורט. זה לא אותו ריזוטו מוכר, הוא טוב ממנו בהרבה
מדי שבוע יקחו אתכם נועה רוזין ושף החומוס של אחלה יניב גור אריה למסע בין החומוסיות הטובות בארץ, והפעם - חומוס עיכרמאווי - החומוס הירוק שאנשים מגיעים בשבילו במיוחד לשער שכם בירושלים
ביצים יכולות להחזיק מעל חודש, פסטה כמעט שנתיים, ואפילו לחם עם עובש מסוים זה בסדר גמור. לא כל מוצרי המזון שעברו את התאריך בהם פג תוקפם מסוכנים - אבל יש מוצרים שאסור להסתכן איתם
אלו שששומרים על כשרות, או שאימצו לעצמם תפריט יומי נטול גלוטן ודאי יתלהבו לשמוע על המעדנייה החדשה בניו ג'רזי שהחליפה את הלחם במלפפונים חמוצים, אותם הם ממלאים בגבינות ונקניקים לפי בחירתם: "אנחנו חנות של כריכים בלי לחם"
מסעדה במנצ'סטר מציעה בשנים האחרונות ארוחת שוקולד גדולה תמורת 16 ליש"ט, כשלטענתם רק 240 אנשים מתוך 8,000 הצליחו לסיים, וגם אלה שסיימו - לא מצליחים לשמור אותה בפנים
מומחית האוכל היפני בוני צ'אנג מסבירה מהי הדרך הנכונה לבשל ולאכול נודלס ומקווה להפוך את הנודלס ממנת טייק אווי מהירה למנה ביתית מושקעת
תוספת קטנה שיש בכל בית לבלילת הפנקייקים, תהפוך אותם לרכים, אווריריים ומושלמים במיוחד. השף ברק יחזקאלי (בורק) עם המתכון המנצח שלו
בורק מלמד טריק קטן וגאוני שיהפוך את הדג לעסיסי במיוחד ונותן מתכון לשיפודי דגים עם תוספת מפתיעה