משהו מבעבע
גיא גיסר יצא לבדוק בחנות יין את מגמות השוק לקראת חגיגות השנה החדשה
ספקי דגים מומלצים בת"א והמלצות לנתחים שכדאי להשרות במיץ רימונים ובמרינדת פסיפלורה אקזוטית. השף דניאל זך מ'כרמלה בנחלה' היה פה
'סודות מתוקים' של קרין גורן בטח יעצבן כמה קונדיטורים. בנוסף ל-100 מתכונים - חלקם עתירי רושם וחלקם פשוטי הכנה - יש בו סודות מקצועיים שמסבירים, איך למשל, אבקת הסוכר לא תיספג בעוגיות
איטליה וצ'כיה במשחק מכריע על המגרש ובתחרות לא פשוטה על הבר. גיא גיסר משקה אתכם בבירה צ'כית טובה ובאוורנה, דז'יסטיף איטלקי. הוא כבר יודע מי עפה
ירקות קצוצים לריבועים קטנים, סלמון מפונפן, שיפודים מחוטבים והרבה רינגים. באליפות צה"ל לבישול למפקדים נצפו ביצועים מרשימים על בסיס דגים וירקות
גיא גיסר מפגיש לדו קרב את המסקל - הטקילה עם הזחל של המקסיקנים, ואת הפורט - היין המתובל של הפורטוגזים. סמנו X בטופס