צינורות לשבועות
ערן ירוחם ממלא קנלוני בריקוטה ופקאן קלוי ומגיש ברוטב עשיר של בשמל, פטה וריקוטה פלפלים
ערן ירוחם ממלא קנלוני בריקוטה ופקאן קלוי ומגיש ברוטב עשיר של בשמל, פטה וריקוטה פלפלים
מתאבן לשולחן החג: ערן ירוחם ממלא חצילים מגולגלים בשלוש גבינות: צפתית, בולגרית, מסקרפונה, אגוזים ועשבי תיבול
גם אביב משה, השף של מסעדת מסה מסדר את שולחנו לקראת החג ומכין רביולי כמהין מתפריט המסעדה
ערן ירוחם ממשיך להכין את השולחן לשבועות והיום: כדורי ריקוטה אווריריים ברוטב תותים
אדר ריכטר ורוני קדר, אחת שמפחדת ואחת שרעבה, שמו נפשן בכפן ועלו על המנוף כדי לטעום את הארוחה שפרנק אזולאי מבשל בשחקים
ערן ירוחם ממשיך לבשל לקראת שבועות והפעם מכין עוגת ריקוטה קרה ולא משמינה על בסיס של ביסקוויט
זוכרים ששוק האיכרים נפתח גם בשלישי אחר הצהרים? שיר הלפרן ומיכל אנסקי קפצו לשם והכינו לכם מנה אחרונה מהממת
ערן ירוחם מכין גביעים מקשקבל וממלא אותם בסלט של מלפפונים, גבינה, פטריות וצנונית
מיכל אנסקי ושיר הלפרן, יזמיות שוק האיכרים, אופות בצק עלים עם אספרגוס, גבינת מנצ'גו של ברקנית וביצה עלומה
מיכל אנסקי ושיר הלפרן, יזמיות שוק האיכרים, מכינות גזרים מזוגגים בחמאה וטימין מגזרים טריים שנרכשו בשוק
דניס ויטצ'בסקי יצא ללגום בפסטיבל הבירה שמתקיים השבוע בקיבוץ מעברות
שוק האיכרים של נמל תל אביב מכפיל את עצמו ובנוסף ליום שישי יפעל גם בימי שלישי משעות אחר הצהרים ועד 22:00. יצאנו עם מיכל אנסקי ושיר הלפרן, יזמיות השוק, לסיור בין הדוכנים
זה החשבון שתקבלו בתום ארוחה במסעדה צרפתית בפריז, שבעליה החליטו להילחם במשבר הכלכלי ולהוזיל מחירים