עגל הזהב
מצפים, מטגנים ומכינים רוטב מהיר. ערן ירוחם מכין אסקלופ עגל בקראסט פריך שמתאים לארוחת ערב שישי
מצפים, מטגנים ומכינים רוטב מהיר. ערן ירוחם מכין אסקלופ עגל בקראסט פריך שמתאים לארוחת ערב שישי
תבלינים במכתש ועלי ופילה דניס במעבד מזון. ערן ירוחם מכין קציצות דגים עם מחית קארי אדומה
שכבות של עלי פסטה עם רוטב עגבניות הן לא ריגוש מיוחד עד שמוסיפים להם וודקה. ערן ירוחם מכין לזניה בולונז למבוגרים
מאפה של בצק פריך במילוי חצילים קלויים יהיה מוצלח לאירוח. ערן ירוחם מכין כיסונים אפויים
ממתקים פשוטים ומהירי הכנה שאפשר להכין גם עם ילדים. ערן ירוחם רוקח גולב ג'אמון בסירופ סוכר
הספרדים מכינים אותה בצורה מסורתית עם אורז וזעפרן. ערן ירוחם מתחכם ומכין פאייה מקינואה וירקות שורש
קולים חצילים ופלפלים וקוצצים עם בצל ושמן זית איכותי. ערן ירוחם מכין סלט על קרש אחד
קינוח עם שואו של קונדיטוריה אבל קל להכנה. ערן ירוחם מכין עוגת שוקולד בשכבות
מאפים עם פירות יער לבריאים או עם שוקולד למושחתים. ערן ירוחם מכין עוגות אישיות עשירות בסובין ובשמן קנולה
פסטיבל טעם העיר הצפין השנה עד לעיר חיפה. רותם דרוב יצא לטעום ולבדוק מה דעתם של השפים המתארחים