ניקוד גבוה: מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס
רואי גרשון מרגיש שהגשם בפתח, ומכין עוגיות שוקולד צ'יפס וחמוציות מושלמות לטבילה בתה
רואי גרשון מרגיש שהגשם בפתח, ומכין עוגיות שוקולד צ'יפס וחמוציות מושלמות לטבילה בתה
אחרי ארוחה גדולה בסילבסטר, אל תתפתו לקינוח כבד ומסובך. לכו על מרציפן מי ורדים תוצרת בית ולא תתחרטו
לא כל עוגה חייבת להיות שחיתות. ליה שומרון מתמכרת לפשטות ומכינה עוגה בחושה מקמח מלא עם שוקולד ותמרים
השף עומר מילר לא נכנע לסופגניות, אבל כן לטיגונים ומכין בצק מטוגן וממולא בקרם שקדים ואגוזים עם קינמון וסוכר
כמעט מחצית מעם ישראל צפה באינה עושה בארטישוק ירושלמי מעשים שזיכו אותה בתואר מאסטר שף, אבל אייל שני חושב שהיא יפה מדי. וואלה! סלבס היתה נותנת המון בשביל הלחם הממולא של אלקנה
השף עומר מילר חושב שהוא יווני אבל מרגיש כמו ישראלי ומכין סופלקי טלה עם חומוס ופלפל צ'ומה
כשבחוץ לא ידוע אם קר או חם, לכו על מרק בטמפרטורת החדר. ליה שומרון מכינה מרק יוגורט עיזים מלפפונים ונענע
עומר מילר נוטש לרגע את העוף הגדול ומכין עופיון ממולא אורז מלא, לימון כבוש וחומוס
דג בטמפורה מעולם לא היה סקסי יותר. השף ירון קסטנבויים אותו עם צ'אטני פלפלים אדומים
השף ירון קסטנבוים נותן מתכון בטוח לסלמון טרי עם קרם פרש ושמן עירית. רק צריך לחכות שעה והוא מוכן
תמיד כדאי שיהיה אורז מוכן במקרר. מי יודע מתי תרצו להקפיץ אותו עם עוף, קולרבי וכוסברה? מתכון בטוח של אהרוני
לפעמים כל מה שצריך זה ביס שוקולד קטן. הנה מתכון מעלף של השוקולטייר רואי גרשון ללבבות שוקולד קפואים על מקל קינמון
ירון קסטנבוים מגיש מתכון למנת קיץ מנצחת עם שם ארוך וזמן הכנה קצר: טרטר של דג אינטיאס עם קרפצ'יו חציל ברוטב מיסו וסויה
אהרוני מרוקן חצילונים וממלא אותם בגבינות וצנוברים. את בריכת הטחינה שהם רובצים בה הוא מערבב עם יוגורט עזים
הרכיבים: בסיסיים. ההכנה: פשוטה. הזמן: פנוי. הסבלנות: בכושר. השוקולטייר רואי גרשון מכין עוגיות דמקה בלתי מנוצחות
שיטת הבצל: אהרוני מסביר איך מכינים ממולאים מעולים מבצל, ששוחים ברוטב תמרינדי משגע. עבודת כפיים, אבל שווה את זה
קינוח בשניים: מיקה שרון ואורי שפט מכינים קינוח מושחת לחג האהבה בריוש עם קצפת, קרם פטיסייר וקרם פרש
קינוח לבבות שוקולד קפואים: השוקולטייר רואי גרשון יוצק רומנטיקה לתבנית ונשאר עם מקל קינמון ביד
נמאס לכם לדפוק שניצלים? אהרוני מגוון לכם את ארוחת הערב עם חזה עוף צרוב בלימון, על מצע אורז וירקות ירוקים מאודים
מתלבשים עליכם אורחים לארוחת צהריים? קציצות טלה ופיסטוק על גבעת סלט קינואה וחמוציות יעשו עליהם רושם
הנה מנה שלא מכינים כל יום - מוח עגל על מצע סלט חם של שעועית ירוקה ועגבניות. מתכון בטוח ומענג של ירון קסטנבוים
עונת הדובדבנים בעיצומה. אהרוני לא מתאפק ומשליך אותם למחבת עם כבדי עוף עסיסיים ויין אדום. מגישים על פירה
עוף בקארי לצד אורז בתבלינים הודיים - שתי צלחות ואתם מרגישים כמו בהודו. אבי ביטון משתגע מהריח
כל אבות המזון נפגשים בצלחת אחת, צבעונית ומרעננת. רון ביאלה עושה סלט ניסואז לארוחת צהריים
עגבניות, מוצרלה, בזיליקום ו...דגנים. אבי ביטון משדרג את סלט הקפרזה האיטלקי לארוחה צמחונית מלאה
מה קורה כשמכינים גולאש עם עוף, במקום בקר? רק טוב, תסמכו עלינו. רון ביאלה יוצא להפסקת צהריים
העיר טולוקה שבמקסיקו הוכיחה שהגודל כן קובע. 30 יצרני נקניקיות איחדו כוחות ובמשך 3 ימים עמלו על הנקניקייה הגדולה בעולם. שיא גינס באורך של קילומטר ובמשקל של יותר מטון בשר
ועכשיו תורכם אבי ביטון מדגים הכנת פודינג אורז בגרסה פורטוריקנית, עם חלב קוקוס ובננות
שלושה סוגי פטריות נפגשים על מצע דגנים, במנה צמחונית שגם קרניבורים לא יוכלו לה. אבי ביטון מראה לכם כיצד
כבר לא חורף אבל עוד לא קיץ. אבי ביטון משלב סביצ'ה דג קליל עם עדשים שחורות שצריך רק לערבב ברגע
השף ירון קסטנבויים מכין פלאפל דג בסלסת מלפפונים, שהוא בעצם קציצות מטוגנות בתחפושת
אלפי אוסטרלים נענו לקריאה למחות על מקרי האלימות נגד ההודים שמתגוררים במדינה והשתתפו בסעודות על טהרת המטבח הידוע בטעמו החריף
השוקולטייר רואי גרשון מכין טראפלס שוקולד מושחתים שתוכלו בקלות להגניב למשלוח המנות של המבוגרים שביניכם
פיש אנד צ'יפס - אצבעות דג מצופות ועסיסיות, לצד טוגנים פריכים. אהרוני משדרג את הקלאסיקה הבריטית
עם הרבה מיץ וג'ינג'ר, השף ישראל אהרוני מכין מתכון בטוח של כרעי עוף בטעמי הדרים ותפוחי אדמה
לארוחת צהריים זריזה או לאירוח חברים, השף אבי ביטון מכין פילה דניס על מג'דרה של אורז מלא ועדשים כתומות