סבתא בישלה דייסה
ועכשיו תורכם אבי ביטון מדגים הכנת פודינג אורז בגרסה פורטוריקנית, עם חלב קוקוס ובננות
ועכשיו תורכם אבי ביטון מדגים הכנת פודינג אורז בגרסה פורטוריקנית, עם חלב קוקוס ובננות
שלושה סוגי פטריות נפגשים על מצע דגנים, במנה צמחונית שגם קרניבורים לא יוכלו לה. אבי ביטון מראה לכם כיצד
כבר לא חורף אבל עוד לא קיץ. אבי ביטון משלב סביצ'ה דג קליל עם עדשים שחורות שצריך רק לערבב ברגע
כמעט כמו קובה, אבל כאן הבשר נשאר נא - ירון קסטנבוים מכין קובה-ניא: מנה של בשר חי קצוץ דק דק ומתובל היטב
כדי לא לעמוד הרבה זמן במטבח בחום הזה, השף ישראל אהרוני מקפיץ חזה עוף עם פטריות ושקדים על מצע של אטריות ביצים
לא חייבים דגים, אפשר גם עם ירקות שיש בכל בית. השף אבי ביטון מגלגל לכם טיפים לסושי צמחוני מושלם
ממלאים עוף שלם בלימון וצולים עם ירקות שורש ריחניים ושפע עשבי תיבול. מתכון בטוח של ישראל אהרוני
השפית ליה שומרון מחסלת את שורשי החורף ומכינה סלט סלק עם שומר וגבינת עיזים
בצבעוניות חסרת תקנה, השף אבי ביטון מכין תבשיל חצילים, עגבניות וזיתי טאסוס על אורז לבן ואדום