השדים האדומים
עונת הדובדבנים בעיצומה. אהרוני לא מתאפק ומשליך אותם למחבת עם כבדי עוף עסיסיים ויין אדום. מגישים על פירה
עונת הדובדבנים בעיצומה. אהרוני לא מתאפק ומשליך אותם למחבת עם כבדי עוף עסיסיים ויין אדום. מגישים על פירה
עוף בקארי לצד אורז בתבלינים הודיים - שתי צלחות ואתם מרגישים כמו בהודו. אבי ביטון משתגע מהריח
כל אבות המזון נפגשים בצלחת אחת, צבעונית ומרעננת. רון ביאלה עושה סלט ניסואז לארוחת צהריים
גרסה מקסימה וטעימה של פאי הרועים האנגלי, עשוי בשר טחון, פירה תפוחי אדמה ופירורי לחם. מתכון בטוח של אהרוני
שעועית אדומה גם נותנת צבע, וגם לא מתפרקת כמו שעועית רגילה. אבי ביטון מבשל אותה עם קציצות כבש ולימון כבוש
מקור שמה הוא מהמילה 'לזלול' ואכן, מדובר בתענוג גדול. רון ביאלה מכין פפרדלה עם עוף, עגבניות וזיתים לארוחת צהריים
פילה דג ברוטב שמנת ואגוזים על מצע אורז בסמטי מלא. מתכון קל להכנה של אבי ביטון
שכבות של תותים, קרם מסקרפונה ושטרויזל שקדים. רון ביאלה יוצא להפסקת צהריים של שבועות
אורז בסמטי, ירקות שורש ושוקי עוף שחומות נפגשים בסיר אחד. אבי ביטון מכין פילאף ריחני
אוהבי אכילה תחרותית מכל העולם התקבצו בסינגפור והתחרו ביניהם מי מצליח לבלוע הכי הרבה כיסונים ממולאים בעוף בהכי מעט זמן. המנצח: אמריקאי שבלע 308 כיסוני וונטון בשמונה דקות
הוא נראה כמו ספגטי, וכשמוסיפים לו דלורית, אפונה סינית וטונה אף אחד לא יכול לסרב לו. הלינגוויני קופץ לצהריים אצל רון ביאלה
שחר גרוסי, טבח ממלון קרלטון ת"א, זכה אמש בתחרות השפים הצעירים של מסדר אבירי הגריל. בספטמבר הוא ייצג אותנו בפינלנד
פרוסות דקיקות של תפוחי אדמה, אפויות עם כרישה ושמנת מתוקה. ערן ירוחם מכין גראטן, קלאסיקה צרפתית במיטבה
סלט אסיאתי קר עם עוף, מלפפונים ותועפות כוסברה, שהופך לארוחה שלמה כשמוסיפים לו אורז. אבי ביטון מדגים
מג'דרה ירושלמית עם אורז אדום מלא לצד סלט שורשים ערבי ולבנה. רון ביאלה יוצא להפסקת צהריים