ארוחה משפחתית: עוגיות לוז
הן רק נראות פשוטות, אבל הריח הממכר והטעם יכולים להפוך את העוגיות האלו ללהיט היסטרי. ארז קומרובסקי מלמד אתכם לאפות עוגיות לוז
הן רק נראות פשוטות, אבל הריח הממכר והטעם יכולים להפוך את העוגיות האלו ללהיט היסטרי. ארז קומרובסקי מלמד אתכם לאפות עוגיות לוז
סופגניות הבומבולוני הן איטלקיות, קטנטנות ולוהטות. דיויד פרנקל ממלא אותן בקרם פטיסייר ומגיש בחנוכה
15 אלף סופגניות ביום, אבל החזקה מכולן היא ריבת התות. ערב חג החנוכה ביקרנו בסניף של רשת רולדין כדי לחזות בטירוף
בימים הקרים כשיש חשק לתבשיל שעועית ארוך, נסו לשדך אותו לבשר זמין. דיויד פרנקל מכין קציצות בשר ברוטב שעועית ומנגולד
הבצל שלא תצטרכו לקצוץ, מכונת הגלידה שעושה את העבודה כמו פעם, ותחליפי בשר כשרים שלא צריכים קירור. כל החידושים הקולינריים בתערוכה אחת
כשבא לכם על מאפה מהיר שלא צריך להתעסק איתו יותר מדי, הכינו שטרודל אגסים עם פירורי עוגיות תבלינים
מתכון לקציצות עוף עם שומר ולימון שמתאימות לארוחת ערב קלה של משפחה שמחפשת קצת בריאות
תחילת החורף מסמנת את בואן של הקדירות והתבשילים הארוכים. דיויד פרנקל מכין מתכון לאוסובוקו טלה עם גריסי פנינה
רוצים להכין סלט ירוק אבל משתעממים מהרוטב? יאיר פיינברג מכין סלט עלים ירוקים בוויניגרט רימונים שיוציא אתכם מהשיגרה
אחרי ארוחת החג הכבדה לאף אחד כבר אין חשק לאכול הרבה. דיויד פרנקל מכין נשנושי ברוסקטה עם שעועית לבנה
רגע לפני ערב החג, מכין השף יאיר פיינברג מתכון לעוגת דבש עם שוקולד ובירה שתיתן הרגשה של חג אבל לא תמאיס עליכם את הדבש
כדי לא להעמיס על האורחים בערב ראש השנה, הכינו מנה ראשונה קלילה עם חציל, רימונים ותפוחים טריים
בסיציליה זהו אוכל רחוב טיפוסי - הכירו את הארנצ'יני שמתנהג על תקן פלאפל איטלקי מלא גבינות שמוגש עם איולי צלפים
ניוקי ללא קמח אבל עם פטנט ואטריות שלא צריך בשבילן מכונת פסטה. עומר מילר ומיכל אנסקי מכניסים אתכם למטבח האיטלקי
אסף גרניט מכין טרטר טונה ועדשים עם לבנה ומלמד פטנט משוגע ושונה שמכינים עם עדשים ושכדאי לכם להכניס לאוסף הטכניקות הידוע
כשבא לכם קבב אבל אין לכם חשק לעמוד ולהכין קציצות - הכינו קבב מפורק לפי מתכון מושלם של השף אסף גרניט
אם מיציתם את הריזוטו הסטנדרטי ובא לכם להוסיף לו מרקם וטעם קצת שונה, נסו ריזוטו עם פול קטן של השף אסף גרניט
השף אסף גרניט מכין ארוחה ברבע שעה עם לברק על מחבת ותבשיל חיטה מהיר ברוטב יוגורט קריר. העיקר שלא תזיעו
כדי להכין מנה כמו במסעדה אבל לא להתעסק איתה יותר מדי, מלמד אתכם השף אסף גרניט להכין צלעות טלה עם עדשים בשני מרקמים
לאה ודררו, המבשלת האגדית של בית משפחת רבין מגיעה להכין שני מתכונים צמחוניים שלאה ויצחק רבין אהבו במיוחד, ומספרת סיפורים מהשולחן
השף אסף גרניט משרה ומבשל שעועית בשני צבעים, משדך אותה לאספרגוס ופירורי לחם מתובלים ומתכונן לארוחת קיץ משפחתית
רות אוליבר מכינה עוף צלוי שקיבל עיסוי במרינדת תבלינים ומוגש על קוסקוס. ארוחת שישי שלמה על צלחת אחת
עם ניחוחות כמו בהודו וקלות הכנה כמו של ארוחת ערב באמצע השבוע, מכינה השפית ליה שומרון מתכון בטוח לקארי עוף וחלב קוקוס
לצמחונים, וגם לאוכלי בשר שצריכים את מנת הירקות הגדושה שלהם. רות אוליבר נותנת מתכון לירקות מוקפצים ברכז רימונים
כ-10 ימים אחרי שיוסף עבאדי הלך לעולמו בעירו ירושלים, החברים בשוק מחנה יהודה כבר מתגעגעים לאישיות הנדיבה ולטעם של פעם
מאיר אדוני, ניר צוק ואייל לביא יגישו מנות גורמה ב-35 שקלים, במסגרת פסטיבל אוכל ואמנות המתקיים ביפו
עומר מילר מגלגל מנה ראשונה קלה להכנה מפרוסות בקר נא ועלי ארוגולה, שתגרוף מחמאות לארוחת סוף החג
ספק מרק, ספק תבשיל ריחני ומעושן. רות אוליבר מתעלמת מהשרב ומכינה מרק שעועית וחזה אווז מעושן בניחוחות מהפנטים
פסטיבל טעמים בעיר העתיקה בירושלים הביא את כל הפוליטיקאים לבשל (ולא שלום). מישהו אמר שרימפסים בכותל?
כשהוא נזכר בתאילנד, אבל לא יוצא לו להגיע לשם, השף עומר מילר מכין מרק עגבניות חריף עם חלב קוקוס ואורז
זוכרים את השוקולד הממולא הוותיק שגרר אחריו ממרח מפנק? מיקי שמו נזכר בעבר ואופה עוגת שמרים עם שוקולד רוזמרי
במקום להכין כרובית מטוגנת בשמן עמוק שגרום לריח מוגזם בארוחת שישי, רות אוליבר מכינה פרחי כרובית פריכים בתנור
זו רק נראית השקעה מעייפת אבל עומר מילר מראה שלהכין עלי גפן זה יותר פשוט ממה שאתם חושבים