ארוחה משפחתית: כדורי שוקולד לבן משכרים
לכבוד ערב השנה האזרחית החדשה ומסיבות הסילבסטר מכין יוסי שטרית כדורי שוקולד לבן, שירוממו את מצב הרוח. ההכנה, אגב, מסתכמת ב-5 מרכיבים פשוטים
לכבוד ערב השנה האזרחית החדשה ומסיבות הסילבסטר מכין יוסי שטרית כדורי שוקולד לבן, שירוממו את מצב הרוח. ההכנה, אגב, מסתכמת ב-5 מרכיבים פשוטים
למה שלא תנצלו את עשבי התיבול מהגינה לאפייה? ארז קומרובסקי מכין לחם רוזמרין שחום וריחני, על פי מתכון פשוט במיוחד
למי שלא מפסיק לחלום על סיר מהביל שמתבשל כל הלילה בתנור וממלא את הבית בריחות - מכין יוסי שטרית חמין עם עוף, תירס ופטנט שמכניס קצת חריפות לכל העסק
צפירת ההרגעה בדרום מחזירה גם את הבשלניות של אופקים למטבח - נאווה יפרח מגישה לשולחן כרובית מרוקאית ממולאת בבשר
כשבא לכם להכין ארוחת ערב בריאה בה כל המשפחה תוכל לקחת חלק בהכנתה, זה הפתרון: דפי אורז ממולאים סלמון וירקות
מכינים פיצה בבית, עושים הכל לפי הספר אבל משהו מתפקשש? מאסטר הפיצה ג'וזפה מפיצריית דה פפה מעביר סדנה שמתעמקת בניואנסים והטעויות הנפוצות, עד לתוצאה מושלמת
כמנה ראשונה לארוחת ערב חג סוכות או כנשנוש ערב בתור מנה קלילה רגע לפני שנגמר הקיץ. השף יוסי שטרית מכין סלט חיטה עם פלמידה ואבוקדו
חג סוכות בפתח ואיתו אירוח יומיומי וקליל שאי אפשר להתחמק ממנו. השף יוסי שטרית מכין מאפינס גבינות וזיתים שמפיץ ריחות מסחררים
חשבתם שילדים בבית ספר מגיעים עם סנדביץ' חומוס או שוקולד? חשבו שנית. השבוע הראשון בבית הספר כלל גם סנדוויץ' עם ממרח אווז - הציצו לכריכים המושקעים
לא רק מחומוס וטחינה - השף יוסי שטרית מכין מסבחה מחצילים, פול וגבינה מלוחה שתהיה נפלאה לצד כל פיתה
שלושה חודשים לאחר פתיחתה, הפכה מסעדת המוציא לשם החם והמדובר ברחובות ירושלים בזכות האוכל הביתי והמושקע של אבי לוי, זוכה מאסטר שף
בסיר אחד, בלי הרבה לכלוך ועם מינימום מאמץ, תוכלו להכין את הקציצות הכי טעימות שניסיתם. יוסי שטרית מכין קציצות בשר וחומוס עם פפריקה מעושנת
עונת הגלידות כבר בשיאה, ועל מנת להוריד את הטמפרטורות השוררות במוח השגנו לכם הצצה למפעל גלידות הבוטיק וניליה
הקוקטייל הקלאסי הוותיק, ג'ין&טוניק מתרענן בתוספת לא שגרתית של עשבי תיבול ומלפפון. אריאל לייזגולד משקשק
כדי לטבול בקפה או לנשנש אחר הצהריים. עינת מזור אופה ביסקוטי שוקולד וחמוציות ללא גלוטן
רק שבועיים לאחר שנפתח, הפך סנדוויץ' לדוכן שכולם מדברים עליו ותמונות שלו רצות ברשת ומגרות את הסובבים. וואלה! אוכל שמה אצבע על המקום הלוהט הבא
צחי בוקששתר מלמד איך הופכים סלט חומוס פשוט למנה צמחונית עשירה, חריפה ומיוחדת במינה
קוקטייל קר ומרענן הוא שיקפיץ לכם את החג. במדור חדש ואלכוהולי משקשק אריאל לייזגולד פינה קולדה חלבי ואקזוטי
בייצור מצומצם ועבודה קפדנית, מכינים במחבת המאירי שני סוגי גבינות כבר 170 שנה. הזדמנות להכיר את אחת המחלבות המיוחדות בארץ
אם היה לכם כבד עם הרבה בשר ביום העצמאות, השף אבי ביטון מכין קציצות עוף קלילות ברוטב עגבניות, תרד וזיתים
במקום לקנות פיתות שיתייבשו כבר בערב, ארז קומרובסקי מראה איך תכינו פיתות טריות במחבת הביתית
ארז קומרובסקי נהנה מהתרד הטורקי שאפשר שהשיג עכשיו בשווקים ומכין סלט תרד חי עם חזה עוף במיסו
למי שלא מתנזר מקטניות בפסח, מכין השף דיויד פרנקל מתכון קל וריחני לדניס ממולא אורז שמכינים בפחות מחצי שעה
לקראת פסח, ישראל אהרוני מכין מתכון קל להכנה של עוף אפוי עם המון שיני שום בריח שיעשה לכם חשק לאביב
הדלעת זמינה כמעט כל השנה, ומכניסה לעוגה הפשוטה טוויסט מתקתק וריחני. ארז קומרובסקי אופה עוגת דלעת עם פיסטוקים
תותים שגדלים בעציצים עם פריחה ורודה, ושורש חדשני שמדמה אינסולין. כל הזנים החדשים של ירקות ופירות בתערוכת אגרומשוב
אסף גרניט יוצא מהשבלונה הרגילה של ניוקי תפו"א משמים ומכין ניוקי אוורירי מלא ריקוטה ותרד המתפנק ברוטב עגבניות וערק
18 סוגים שונים של אוזני המן הביאו את נבחרת הטועמים למצוא את האוזן המושלמת. השף אבי ביטון, הקונדיטורית נאווה בן יקיר והטועמת החובבת בת גולן נרתמו למשימה
תמיד יש במקפיא אפונה קפואה. ליה שומרון מתארגנת ליום חורפי ומכינה מרק אפונה בפחות מחצי שעה
לטבול בתה ולהתענג או סתם לחטוף מתוך הצנצנת - מיקי שמו מכין עוגיות אגוזי פקאן שאפשר להכין גם עם הילדים
מרק ירקות עשיר ומלא כל טוב, זה בדיוק מה שאתם צריכים בימים קרים אלו. ליה שומרון נותנת מתכון למרק ירקות עם ארטישוק ירושלמי וגריסים