רפרפת: כך תפסלו בקפה שלכם
אמן יפני שמפסל בקפה, שבוע האוכל הפולני בישראל והמבורגר שהלחמניות שלו הוחלפו בחטיף טווינקי מטוגן - דברים שאהבנו במיוחד השבוע
אמן יפני שמפסל בקפה, שבוע האוכל הפולני בישראל והמבורגר שהלחמניות שלו הוחלפו בחטיף טווינקי מטוגן - דברים שאהבנו במיוחד השבוע
קצת קמח, בשר טלה טחון והרבה תבלינים - זה כל מה שנדרש בשביל לחמניות בשר ביתיות ומפנקות. ארז קומרובסקי מלמד איך לאפות לחמניות זהובות וטעימות שאי אפשר להפסיק לנשנש
משלחת צלמי אינסטגרם שהגיעה ארצה לקידום ההסברה הישראלית דרך האוכל, התארחה אצל מיכל אנסקי בשוק הנמל וסיפקה תובנות לגבי איך מצלמים אוכל
למי שמחפש פתרון בריא לארוחת צהריים אבל לא יכול לוותר על המבורגר, מציעה אורי שביט להכין קציצה עשירה של עדשים כתומות מנוקדת בקינואה ועשבי תיבול, שאפשר לטגן או לאפות
לכבוד פתיחת שנת הלימודים הסטודנטיאלית מכין רועי אברהם ממסעדת התרנגול מנה לסטודנטים תפרנים שמוכנה צ'יק צ'אק - נודלס ללא בישול ברוטב מיוחד
הסטודנטים חוזרים השבוע לספסל הלימודים, בלי הרבה זמן וכסף לבזבז. במיוחד בשבילם מכין רועי אברהם ממסעדת התרנגול מרק עגבניות זריז שמנצל את היטב השאריות במקרר
קצת מרטיני והרבה גלאם - פאשניסטה לא יכולה בלי הקוקטייל שלה. לכבוד שבוע האופנה בחולון, וואלה! אופנה מקבלת משקה על שמה שיוגש לכל האורחים בערב הפתיחה של האירוע
שף אמיר קרונברג מחבר בין שלל עשבי תיבול ירוקים לבין אורז ויוצר שילוב ארומטי ועשיר בטעמים שמתאים כתוספת או כמנה עיקרית מרשימה בפני עצמה
פסטיבל אוכלים בעיר יוצא לדרך לראשונה ומציע קונספט חדשני - ארוחה במחיר נגיש במסעדות יוקרה. בין המשתתפים: שאול בן אדרת, מאיר אדוני וחיים כהן
במסגרת חודש המודעות לסרטן השד יזמה פאולין שובל ממאסטר שף את פרויקט העוגייה הוורודה בו משתתפים קונדיטורים מפורסמים כמו רביבה אפל ואורן בקר
לרגל האוקטוברפסט וחגיגות השתייה הנלוות - קבלו הצצה לאופן שבו מייצרים את הבירה הירושלמית הכי נמכרת, בירה שפירא שהפכה ממבשלה ביתית קטנטנה לסיפור הצלחה
לא קשה להכין ניוקי בבית, והתוצאה טעימה פי כמה מהגרסה התעשייתית. אורי שביט משלבת בטטה עם טחינה, מתבלת בהל ובטימין, ומקשטת באגוזים מגורדים ובזיליקום
רק אתמול נפתח בית הקפה קופיקס בתל אביב וכבר עומדים בתור אלפים שבאו לטעום. כתבת וואלה! אוכל ריטה גולדשטיין הגיעה לבדוק על מה המהומה.