ארכיון וידאו - נובמבר 2013
הסופגניה המושלמת: מתכון לסופגניה של דודו אוטמזגין
בטעימות של וואלה! אוכל זכתה הסופגניה של דודו אוטמזגין כאחת מחמשת הטובות ביותר. כך תכינו את הסופגניה המושלמת והמרשימה שלו בבית, שלב אחר שלב
RTVi part 3 - 08.11.2013
RTVi part 2 - 08.11.2013
ארוחה משפחתית: סופגניות ללא התפחה
בניגוד לדימוי הבעייתי שלה, סופגניה לא מחייבת עבודה קשה אמיר קרונברג מנפץ את המיתוסים ומכין סופגניות רוויון קלות ומהירות כמו של סבתא
זהב.רו, אמיר קרונברג, קציצות ברוטבA
טירוף חנוכה: 5 מיליון סופגניות בדרך אליכם
5 מיליון סופגניות, 50 טון בצק ושיאנית ארצית אחת בזלילת סופגניות. רגע לפני החג ביקרנו במפעל של בונז'ור כדי לצפות בטירוף חנוכה מקרוב
זהב.רו, אמיר קרונברג, אוסובוקו ירקות
קרונאט של חנוכה
למי שרוצה לגוון, מציע אלירן דפני ממאפיית מובינג בייקרי, להכין קרונאט - בצק קרואסון מטוגן מפוצץ בשחיתות. ויש גם גירסה לעצלנים
זהב.רו, אמיר קרונברג, אוסובוקו ירקות
ארוחה משפחתית: לביבות אפונה
חנוכה כבר מעבר לפינה. את הסיפתח לחג הטיגון עושה אורי שביט עם לביבות אפונה ירקרקות ומפתות בניחוח לימונענע שקשה להפסיק לנשנש
מלכת הדרום: הודו הקטנה
קובי רובין מבקר בממלכה ההודית של באר שבע ומחלץ מחנוך סטמקר מתכון למלאי כופתה: קציצות אווריריות מגבינה וסולת ברוטב עגבניות ותבלינים
בצעד תימני: מתכון לקובנה מנצחת
בעיר העתיקה בבאר שבע מסתתרת המסעדה התימנית הכי אותנטית בארץ. קובי רובין פגש את נתן כהן מהבית התימני האורגינלי, וקיבל ממנו מתכון לקובנה אסלית
זהב.רו, צלי עוף, אמיר קרונברג
כמו של הסבתות: קובה חאלב?ית
בלב שכונת התקווה נמצא מעוז הקובות העיראקיות המפורסם של דוד חביב. בנותיו, מרב שושן ושני ירושלמי, מכינות קובה חאלב?ית אסלית כמו של הדודות העיראקיות
מוורשה לתל אביב: נשף חשק
ארוחה מפוארת שהתקיימה בפולין בשנת 1893 קרמה עור וגידים השבוע בקפה אירופה תחת הטייטל "נשף חשק". הצצה לאירוע שסגר את שבוע האוכל הפולני והצליח לשחזר פיסת היסטוריה
רומן רוסי: הוורניקי המכושפים של בבה יאגה
מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה מספרת לקובי רובין על המטבח הרוסי ומכינה ורניקי - כיסונים עדינים במילוי דובדבנים ששוחים ברוטב קרמלי
ללא תסביך: סביח מנצח של פלאפל גבאי
קובי רובין ביקר במעוז האוכל הביתי, פלאפל גבאי, ויצא עם המתכון לסביח של שבת בבוקר - פיתה עם חריף, ביצה, חצילים מטוגנים ומרכיב סודי
ארוחה משפחתית: עגבניות ממולאות בפתיתים
מתעצלים לרוקן קישואים ולגלגל עלי גפן? השף אמיר קרונברג מכין מנה מהירה וקלה של עגבניות ממולאות בפתיתים הדורשת מינימום מאמץ ויוצרת מקסימום רושם
לא רק סושי: ארוחה יפנית מושחתת
מה גורם לכל המי ומי מתעשיית האוכל ומשגרירות יפן להתקבץ יחד במסעדת יאקימונו? הצצה לארוחה מפוארת עם חומרי גלם נדירים לרגל שבוע האוכל היפני
אדום הוא הצבע הכי חם: החריימה של ד"ר שקשוקה
הדוקטור הכי מפורסם בתחום האוכל מעניק את המתכון המנצח מהמטבח הטריפוליטאי: חריימה דגים של סופ"ש ברוטב, לא לשכוח להגיש עם לחם טרי כדי לטבול ברוטב
בחצות נהפוך לטוסט
מדי רביעי בחצות משילה מסעדת אלבה את תדמית הביסטרו המעונב והופכת לבר מסעדה צעיר עם אווירה משוחררת תפריט טוסטים מפתה שמוגש עד הבוקר
ארוחה משפחתית: קציצות ברוטב
לא צריך הרבה לקציצה משובחת השף אמיר קרונברג מכין קציצות בשר אווריריות ונימוחות עם בורגול, ברוטב ירוק של מנגולד וכל הירוקים שיש במקרר
דלידה: החמארה שמטריפה את שוק לוינסקי
בשוק לוינסקי, אחד מאזורי הבילוי המעניינים של התקופה האחרונה, נפתח לאחרונה מקום חדש ומדובר: דלידה - חמארה אירופאית
זהב.רו, קציצות דגים, אמיר קרונברג
עונת המסיק: איך מכינים שמן זית?
עונת המסיק כבר החלה, הזדמנות לצאת לביקור בבית בד, לקנות שמן זית כתית מעולה לכל השנה, ועל הדרך לקבל כמה טיפים לגבי איחסון נכון של שמן טרי
שנה למותו: נפרדים משאול אברון
השבוע חלפה שנה למותו של איש האוכל שאול אברון. מיכל אנסקי, חיים כהן, אהרוני ועוד דמויות מהקולינריה המקומית מעלים זכרונות