נשיקות חג: מתכון לעוגיות מרנג
'נשיקות' המרנג תופסות לוק מרוקאי לרגל המימונה, מתקשטות באבקת זהב וממלאות את התנור באופטימיות מתוקה - עוד הצעת הגשה לצד המופלטות
'נשיקות' המרנג תופסות לוק מרוקאי לרגל המימונה, מתקשטות באבקת זהב וממלאות את התנור באופטימיות מתוקה - עוד הצעת הגשה לצד המופלטות
אם יש משהו בשבילו היה שווה לעבור את הימים נטולי החמץ של פסח, אלה המתוקים של המימונה בסופו. אוסי לנקרי מלמדת איך מכינים כדורי קוקוס לחגיגה הגדולה
חימום היחסים עם טורקיה מיד מזכיר לנו פודינג אורז בניחוח הדרים, שאפשר אמנם לאכול כל השנה, אבל ודאי בפסח. שפית אביבית פריאל ממסעדת אוזריה מלמדת להכין סוטלאץ'
תרד הוא השידוך המושלם לחומוס, וכשמצרפים להם גם פילה לוקוס, מקבלים מנה חגיגית ובריאה. השפית אביבית פריאל אביחי מאוזריה בתל אביב מלמדת איך עושים את זה טעים
וריאציה על המאכל הבוכרי, שתפאר את שולחן ליל הסדר. שפית עינת מזור, מחברת הספר "לא חייבים גלוטן: סודות האפייה והבישול הבריא", משתעשעת עם אורז משובץ בשקדים וירקות
תתפלאו, אכילת עוגה אינה חייבת להיות מעשה של שחיתות. ליה שומרון-פינדר מלמדת איך מכינים עוגה בריאה וטעימה עם גזר, קמח מלא, אגוזים ומינימום שמן
רגע לפני שארוחות החג הכבדות מוגשות לשולחננו, מוותרת אביבית פריאל-אביחי על החמאה ומכינה מנה קלה של ריזוטו טבעוני עם שומר ונגיעות של ערק
למה להתנזר מלחמניות? שפית עינת מזור, מחברת הספר "לא חייבים גלוטן - סודות האפייה והבישול הבריא", מלמדת להכין לחמניות ריחניות ועסיסיות, משובצות בזיתים ונטולות גלוטן
18 שפים, מהבולטים בישראל, תרמו מתכונים, צלמי אוכל מובילים התנדבו לצלם, ובמאמץ משותף יצא לאור ספר, שכל הכנסותיו יוקדשו לקניית סלי מזון לנזקקים
לא חייבים למלא ירקות דווקא בתערובת המשעממת של בשר ואורז. השפית אביבית פריאל-אביחי מציעה מילוי מקורי, צמחוני ובריא
מאפי עוגת גזר אישיים ומפנקים ללא גלוטן, שמשודרגים למנה חגיגית של ממש באמצעות ציפוי מייפל-גבינה. גודלם הקומפקטי הופך אותם לאידיאלים גם לפיקניק אביבי