המקום הלוהט: מסעדת אריה
קבלו את המסעדה החדשה שעושה הכי הרבה באזז כרגע: מסעדת אריה של השף הצעיר גיא גמזו, שמציעה סגנון קלאסי ומוקפד
קבלו את המסעדה החדשה שעושה הכי הרבה באזז כרגע: מסעדת אריה של השף הצעיר גיא גמזו, שמציעה סגנון קלאסי ומוקפד
השילוש הקדוש של הפאייה הוא אורז, זעפרן ושמן זית. אביבית פריאל מוסיפה לה גם פרגיות וירקות ירוקים, ויחד יוצרת תבשיל מנחם וקל להכנה
תכירו את המקום הכי לוהט בשטח כרגע: אנג סו - מסעדה שמביאה את המטבח הסינגפורי לתל אביב ומגישה אוכל אסייתי צבעוני ומלא טעמים שכמוהו טרם נראה בארץ
רגע אחרי המנגלים של יום העצמאות נותנת אביבית פריאל-אביחי כבוד דווקא לירקות העונה ומכינה מרק ירקות לקט בניחוח איטלקי, עשיר ופשוט להכנה
חוגגים עצמאות על הכביש ממטולה ועד אילת: החום שיוצר תנאים מושלמים והאהבה וההשקעה מצד החקלאים הופכים את התמרים של בקעת הירדן למשובחים במיוחד. יצאנו לסיור במושב בקעות
זיתים, עגבניות מיובשות ולימונים כבושים, אלה רק חלק מהמרכיבים של סלט הבורגול והקינואה של אביבית פריאל - אביחי. מנה ים תיכונית ובריאה שמתלבשת בול גם על יום העצמאות
השפית עינת מזור, מחברת הספר "לא חייבים גלוטן", מלמדת איך להכין מאפינס מוצלחים במיוחד, טעימים ובריאים, מבלי להשתמש בקמח חיטה
אחרי המאכלים המכבידים של החג יש חשק למנות קלילות ומרעננות. אביבית פריאל אביחי ממסעדת אוזריה מכינה ניוקי פטנט ומחליפה את תפוחי האדמה באורז שמוסיף אווריריות מענגת
אפשר להכין עוגת תפוזים עסיסית וטעימה גם ללא שימוש בקמח חיטה. קבלו מתכון פשוט וקל מהשפית עינת מזור, מחברת הספר "לא חייבים גלוטן"