כמו בטוסקנה: לחם איטלקי
ארז קומרובסקי יוצא מהקופסה ואופה לחם איטלקי עם קמח פסטה, שמעשיר את הטעם. התוצאה:הבצק העדין יוצא שחום וקראנצ'י, כזה שכיף לנשנש עם עגבניות מרוסקות והרבה שמן זית
ארז קומרובסקי יוצא מהקופסה ואופה לחם איטלקי עם קמח פסטה, שמעשיר את הטעם. התוצאה:הבצק העדין יוצא שחום וקראנצ'י, כזה שכיף לנשנש עם עגבניות מרוסקות והרבה שמן זית
לבעלי מסעדת האחים, יותם ואסף דוקטור, נמאס ממחירי האלכוהול המופקעים במסעדות. שלוש פעמים בשבוע מקיימים שם ערבים במהלכם מורידים את מחירי המשקאות לרצפה
שיא הקיץ הוא גם שיאו של המנגו הירוק. למי שרוצה לשדרג את הפיתה הביתית מכינה הבשלנית אילנה שאמלי עמבה עיראקית לפי הספר, כזו שמנשנשים עם הכפית ומתענגים על כל ביס
במקום לצפות בשומשום השגרתי, לכו על ציפוי קינואה לבייגלים שלכם, ותשיגו מרקם מעניין. ארז קומרובסקי מלמד איך עושים את זה
החמארות והמסעדות הבלקניות של תל אביב פוצחות בפסטיבל קייצי של מוזיקה, מאזטים ושפע אלכוהול - טעימה מהחגיגה של אוזריה, שישקו ויאסו תל אביב
השף אבי ביטון משיק תפריט חדש באדורה ובו מנות בהשראת אנדלוסיה, חבל הארץ הספרדי שנושק למטבח המרוקאי. ביטון מציג את התפריט ומחלק מתכונים קיציים
למה שלא תכינו לעצמכם לחם כהה ומתקתק, שאפייתו קלה ופשוטה? ארז קומורובסקי משלב קמח כוסמין ובירה שחורה, ויוצר מאפה מגרה במיוחד
השזיפים, סגלגלים ומתוקים, במיטבם בשיא הקיץ. כדאי להשתמש בהם למרינדת בשר מתקתקה שתשדרג כל מנה, כפי שמדגים השף רועי תבור ממרינדו
למה שלא תגוונו את מנות הביצים שאתם מכינים? השפית ליה שומרון-פינדר משלבת בפריטטה של פרחי ברוקולי, אצות וואקמה, קוביות פלפל, פירורי פטה ושני סוגי שומשום
נמאס לכם לשלם סכומי עתק על בירה? רשף רובינשטיין מהמרכז לבירה ביתית, מסביר לכם איך לבשל את הבירה בעצמכם, שלב אחרי שלב
מסעדת "המוציא" של בוגר מאסטר שף, אבי לוי, חוגגת שנה ומארחת שפים נבחרים לחאפלה חגיגית. הצצה לאירוע הראשון בהשתתפות השף הירושלמי אביב משה
השבוע יתקיים אירוע "מסעדות מבפנים" במהלכו יציגו 20 מסעדות את מאחורי הקלעים של המתרחש במטבח עבור הסועדים. לקראת המאורע: ביקור במסעדת בלקאאוט
השבוע יתקיים אירוע "מסעדות מבפנים" במהלכו יציגו 20 מסעדות את מאחורי הקלעים של המתרחש במטבח עבור הסועדים. לקראת המאורע: ביקור במסעדת חג' כחיל
השבוע יתקיים אירוע "מסעדות מבפנים" במהלכו יציגו 20 מסעדות את מאחורי הקלעים של המתרחש במטבח עבור הסועדים. לקראת המאורע: ביקור אצל ד"ר שקשוקה