ראש השנה של רות אוליבר: גלילות סינטה ממולאות
גלילות סינטה מממולאות בסלט עדשים, ברוטב בלסמי מצומצם. מנה חגיגית וקלה להכנה שדורשת מינימום עבודה וסוחטת מקסימום מחמאות
גלילות סינטה מממולאות בסלט עדשים, ברוטב בלסמי מצומצם. מנה חגיגית וקלה להכנה שדורשת מינימום עבודה וסוחטת מקסימום מחמאות
תבשיל השכבות המהביל מהמטבח הערבי יגנוב את ההצגה בארוחת החג - לאחר הבישול הופכים את המקלובה על צלחת ומתגלה מעין עוגה מפתה של קציצות, אורז וחצילים
בין שלל ההכנות לארוחת החג, מתבקש להכין מנה שלא דורשת הרבה עבודה אבל קוצרת שבחים ומחמאות. השף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 מתקתק אוסובוקו בבישול ארוך על מצע סלט חיטה
מסעדת הדגים שילה חוגגת השבוע יום הולדת 8. במסגרת המאורע מבשל השף שרון כהן ארוחת טעימות גדושה כל טוב ומספר מה סוד ההצלחה
השף ניר צוק פתח לאחרונה את "הבזאר הקולינרי", שוק אוכל ואמנות מקורה בירושלים עם דוכנים צבעוניים של פיצה, דגים טריים, סושי, וגבינות. טעימה מהשוק החדש
קחו שעועית לבנה עדינה, בשלו עם פלפלים, בצל ורסק עגבניות, מלאו דפי אורז בתבשיל, והכניסו לאפייה בתנור. כך תתקינו מנה ראשונה מרשימה, טעימה וקלה להכנה
מסעדות ראשון לציון חוגגות בימים אלו את "טעם ראשון" - פסטיבל קולינרי מקומי. הצצה אל מאחורי הקלעים של כמה מהמסעדות המשתתפות
רוצים להתחבר לשורשים? קבלו מתכון מסורתי לקדות - לחם כורדי על הטאבון אשר מגיע בשלל מילויים. הבשלנית תמר יוסף ממושב ירדנה נותנת מתכון
לקראת סוף עונת עלי הגפן ופסטיבל אוכל כורדי בצפון, מכינה הבשלנית זילפה שמואל מתכון של יפרח ממולאים באורז ובשר, בסגנון כורדי אסלי
סלטון של חיטת קמוט עם עדשים ירוקות, לימון ורכז רימונים, ימלא סלקים שנצלו היטב בתנור, התרככו ורוקנו. מנה ראשונה אלגנטית ובריאה
שווה להתאמץ בשביל תבשיל כורדי אותנטי של קובה בשר במרק עשיר של במיה, עגבניות ותבלינים, של הבשלנית הביתית זילפה שמואל ממושב ירדנה
מי אמר שחייבים לשדך לקוסקוס מרק מהביל? אורי שביט מערבבת סלט קיצי וצבעוני, מושלם לימים חמים, המשלב מנגו, דלעת, המון עשבי תיבול, לימון וסילאן
בשוק הנמל בתל אביב מציינים את הקיץ בשוק אוכל צבעוני שיתקיים מדי יום שלישי, במסגרתו יוצעו למבקרים מנות על בסיס תוצרת הנמל במחיר 20 שקלים
מאפיית לנצ'נר בתל אביב הרימה את הכפפה ומציגה לראווה את הקרונאט הישראלי הראשון. הצצה ראשונה לתהליך ייצור בצק קרואסון שהוא גם דונאט מטוגן - בכחול לבן
המצלמה של וואלה! אוכל התלוותה לשף הבכיר מאיר אדוני ביום לחוץ במיוחד, לרגל פתיחת המסעדה הכשרה החדשה שלו בלו סקיי, והמעבר של מסעדת כתית לחלל המזללה