צפו: ככה הופכים צמר גפן מתוק ליצירת אמנות שכואב לאכול
רוכל סיני הוסיף נגיעה אמנותית יוצאת דופן לצמר הגפן המתוק הסטנדרטי ויצר מאכל רחוב כה מרהיב - שפשוט כואב לאכול ממנו. תראו איך הוא הופך צמר גפן מתוק לפרח סגנוני בכל צבעי הקשת
רוכל סיני הוסיף נגיעה אמנותית יוצאת דופן לצמר הגפן המתוק הסטנדרטי ויצר מאכל רחוב כה מרהיב - שפשוט כואב לאכול ממנו. תראו איך הוא הופך צמר גפן מתוק לפרח סגנוני בכל צבעי הקשת
הישראלים מטורפים על אוכל אסיאתי, אבל עד כמה זה קרוב לדבר האמיתי? 4 טועמות מהודו, תאילנד, סין ויפן ביקרו, כל אחת במסעדה ישראלית שמתמחה באוכל שלה. התוצאות מעוררות מחשבה
הקרב בין הטבעונים למסעדנים העלה השבוע הילוך באירלנד, כאשר לאחר התגוששות ממושכת עם הטבעונים שביקרו במסעדה שלו, הצהיר השף כי כל טבעוני שייכנס למקום יומת בירייה
מדי שבוע, השף אבי ביטון יוצא לפגוש את השפים שמאחורי המסעדות הישראליות שאנחנו כל כך אוהבים ומבשל לכם מנה בהשראתן. המסעדה הראשונה בה הוא מבקר היא 25M בשוק הכרמל שמלמדים אותו איך להכין עראייס מושלם
קבוצת רוביקון וקרן קלע, אשר בין השקעותיהן אפשר למנות את מסעדת אחד העם 1 ושוק הצפון של מיכל אנסקי קיבלו צו פירוק. עקב כך הבוקר הודיעה מיכל אנסקי כי מסעדת אחד העם אחד נסגרת עד למציאת פתרון חלופי
גורדון רמזי מנחה מטבחי הגיהנום וגם מאסטר שף לילדים. כשהשף-כוכב הבריטי שידוע בפה המלוכלך שלו, זוכה למיקס וולגרי במיוחד, התוצאה משעשעת למדי
מאיר אדוני פותח את סזרינה, מסעדת שף חדשה בקיסריה, מגיש בה כמה ממנות הדגל של המזללה כמו קרואסון מוח וטרטר פלשתיני ומכריז: "אני רוצה שכל עם ישראל יבוא לכאן"
ביסקוויט בן 103 שנים, שנמצא על אחת מסירות ההצלה של הטיטניק, נמכר במכירה פומבית לאספן יווני שהעניק לו באופן רשמי את תואר "הביסקוויט היקר ביותר בעולם". לא תאמינו כמה כסף הוא שילם עליו
אחת מהשאלות הנצחיות של עולם האוכל היא איך לבשל אורז לבן. אין סוף תאוריות ושיטות שונות הומצאו, אבל עדיין נותרת שאלה אחת - מה הסוג הכי טוב לבשל אתו?
החברה היפנית "סנריו" שעומדת מאחורי המותג הלו קיטי השיקה קינוח חדש של דמות צהובה וחביבה - שעושה את הצרכים שלה בפה של הסועד
אחרי מסעדת שף נוצצת במרכז תל אביב, פתחו צמד השפים דוד אלמקייס ויוסי שטרית מסעדת אוכל רחוב ביתית בבמתחם הבורסה ברמת גן. בהמשך - מתוכננות מסעדות נוספות בז'אנר
כשזה מגיע לאוכל באינסטגרם, לסלבס אין בעיה לשתף את העוקבים בחיי המשפחה. איזו בת משפחת קרדשיאן משקיעה בקינוחים ומי הזוג המלכותי שמסתפק באוטו גלידה?הסלבס מפנקים את יוצאי חלציהם בעוגות מושקעות
קבוצת רוביקון וקרן קלע, אשר בין השקעותיהן אפשר למנות את מסעדת אחד העם 1 ושוק הצפון של מיכל אנסקי וכן את רשת בתי הקפה אתנחתא, קיבלה צו פירוק. מה יעלה בגורל העסקים?
נלה זיסר, דוגמנית ניו זילנדית בת 23, הצליחה "לחסל" 50 כיסוני שרימפס בקצת יותר משלוש דקות, והותירה מיליונים עם פה פעור. היעד הבא: תחרות אכילת הנקניקיות המפורסמת בניו יורק
חדשות טובות לחובבי הנוסטלגיה - בית קפה צבעוני עם כמויות מטורפות של קשתות ונצנצים נפתח בהשראת התכנית "פוני קטן"
זו כנראה ההתערבות הטיפשית ביותר אי פעם: שני אחים דנים החליטו לטעום את סוגי הצ'ילי החריפים ביותר - והכול בשביל סכום זעום. התוצאה: צרחות, דמעות, נזלות ותגובות זועמות של גולשים
מאפייה ניו יורקית הגשימה לנו את כל הפנטזיות עם בייגל שצבוע בכל צבעי הקשת, ונמרח בנוטלה או בגבינת שמנת, בסוכריות צבעוניות, צמר גפן מתוק, או תערובת עוגה. או הכל ביחד
לראות ולבכות: סועדים תיעדו דג חצי אכול שהחל לזוז ולנשום בצלחת. אחרי מספר שניות שנראו כמו נצח החל הדג לקפוץ באגרסיביות
יתכן שנמאס לנו ממסעדות? לפי מחקר חדש שבוצע בפריז מתגלה שהפודיז ברחבי העולם מעדיפים להשאר בבית ולהתמסר לניסויים במטבח הביתי
דווקא עכשיו, יש סיבה נהדרת להגיע לירושלים: תכירו את מסעדת רובע 5 של השף אוהד אמזלג שמגישה מנות עדתיות בגרסה עכשווית
יותר מ-70 נתחי בשר ממדינות שונות התחרו ביניהן בתחרות רשמית על התואר הסטייק הטוב בעולם. המנצחת המפתיעה של אתגר הבשר הייתה דווקא אוסטרליה
בניגוד לרשימות אליטיסטיות מפונפנות, פרסם השבוע אתר טריפאדווייזר את המסעדות הטובות בעולם כפי שבחרו הגולשים שלו. התוצאה שונה לחלוטין מהרשימות המוכרות
הם זן התפוחים שסובלים מהדימוי הכי בעייתי, אבל אל תחמיצו בחודשים הקרובים את הגולדן דלישס הזהובים. ארז קומרובסקי מפציר בכם לאפות אתם חלות מתוקות, להכין מהן ברד פודינג, לשלב בסנדביץ' חרפרף ואפילו לשדך אותם לרוטב של קציצות עוף
אנשים אנטי-סוציאליים ברחבי העולם התכוננו לפגוש את הסיוט הגדול ביותר שלכם. מסעדה קוריאנית מסדרת לסועדים בודדים בליינד דייט בהפתעה
חצי שנה לאחר שסגרו את שערי המסעדה המיוחדת המסגר 5, בני הזוג ענבר שפירא וליאור רפאל פתחו את ליוויתן, המסעדה החדשה שתנסה להחזיר את העיר אילת מתהומות הנשיה הקולינריים
המקרונים המעוצבים של לאדורה מקדמים את פניהם של הישראלים שמגיעים לפריז. כעת, יוכלו הישראלים לקנות בלי דרכון את המתוקים של הרשת עם סניף ראשון שיפתח בקרוב בת"א
אבי לוי ממסעדת המוציא בירושלים לא שנאר אדיש למצב בעיר ומזמין היום בין השעות 15:00-17:00 את חיילי צה"ל, כוות הביטחון וההצלה בעיר להגיע ולסעוד במסעדה על חשבונו
דון צ'ינגון, טאקרייה בברוקלין, החליטה לפנק את מי שיצליח לסיים את הבוריטו האימתני שלה, ביותר מסתם עוד ציון לשבח על הקיר. הגרגרן יהפוך להיות לא פחות מאחד מבעלי המסעדה
כולם יסכימו איתנו שהדבר הכי מתסכל בהכנת פסטה הוא להמתין עד שהמים ירתחו - תהליך שצפוי לקחת בין 10 ל-15 דקות ארוכות ומשעממות. מה דעתכם לקצר את זמן ההכנה בחצי? הנה שיטה מעט משונה אבל גאונית להכנת פסטה איכותית במהירות
האחים ירזין, אשר בין המסעדות בבעלותם ניתן למצוא את טאקריה, זוזוברה, מוזס וגם קפה איטליה, פותחים מסעדה איטלקית חדשה עם פיצות מהטאבון ומחירים נגישים
במטבח משותף של תלמידי קולג' הקסם קורה: המסעדה החדשה שמשגעת את ניו יורק נמצאת בכלל במעונות האוניברסיטה
בניגוד לפעמים קודמות בהם הדירו הסועדים הישראלים את רגליהם מהמסעדות הערביות, במצב הבטחוני הנוכחי המסעדנים הערבים מסרבים להתייאש
בשוק הצפון שיפתח בקרוב בשכונת רמת החייל בתל אביב, יפתח גם מקום חדש לאדי מזרחי, אקס מאסטר שף. בתכנון: אוכל ים תיכוני-בלקני במחירים נגישים ואווירה שמחה
מסעדת זכאים הטבעונית הודיעה בגאווה בחשבון הפייסבוק שלה בסוף השבוע האחרון, על מנה חדשה ומטריפה- סטייק לחם חם על איולי שום וחסה ערבית. הגולשים התקשו להישאר אדישים לתיאור הזה
טעימות האוכל של אתר באזפיד כבר הפכו לקאלט. הסרטון האחרון בסדרה נתן לילדים אמריקאים לטעום ארוחות ערב מרחבי העולם, בהן גם ארוחת ערב ישראלית
מסעדת נומה הדנית שהוכתרה כטובה בעולם תיפתח מחדש בעוד כשנה כדי להגשים את חלומו הטוטאלי של השף רנה רזדפי. עד שזה יקרה, נפגשנו עם השף-קונדיטורית ליאור משיח, ששבה משלושה חודשים וחצי מפרכים של סטאז' במסעדה של השף הטוב בעולם
סקר חדש בבריטניה מגלה: 69 אחוז מהצמחונים אוכלים בשר מדי פעם בסתר, כשהחטא האהוב עליהם הוא המבורגר בקר עסיסי ומיד אחריו בדירוג - קבב
מחקר חדש חושף: הצעירים בני דור המילניום מבזבזים הרבה יותר מההורים על אוכל למרות שהם עניים יותר, וממש ולא יודעים לבשל
אחת הפעולות הכי לא נוחות במטבח - קצת אחרי קילוף הבצל - היא קילוף שום. קבלו שיטה פשוטה, חסכונית ומעט משונה לקילוף שום ב-20 שניות בלבד - וכן, כדאי שיהיה לכם מיקרוגל בהישג יד
דוח חדש חושף את המנות הכי לא בריאות ועתירות הקלוריות שמגישים בארה"ב. אז מאיזה מנות מומלץ להיזהר?
בלי לקלף ובלי לחתוך - צ'יפס ביתי מושלם שאחריו לא תבינו איך אכלתם תפוח אדמה אחר ויש גם טוויסט שיקפיץ לכם כל מנה שמנונית
כבר כמה שנים שמדי פעם עולה כותרת מאיימת באמצעי התקשורת המזהירה כי זהו סוף העולם כפי שאנחנו מכירים אותו, והפעם: השוקולד בסכנת הכחדה. רגע, מה?
באחת מהפריצות הקשות שספג אי פעם עולם הגבינות, גנבה כנופיית שודדים גבינת פרמזן מצפון איטליה ששוויה מוערך בקרוב ל-900 אלף דולר