מאמריקה לישראל: תגידו היי לפיצה פאפא ג'ונס
הפיצה השלישית בגדולה בארה"ב, אחרי פיצה האט ודומינוס עושה עלייה ומתמקמת בפינת הרחובות דיזנגוף - ירמיהו בתל-אביב
הפיצה השלישית בגדולה בארה"ב, אחרי פיצה האט ודומינוס עושה עלייה ומתמקמת בפינת הרחובות דיזנגוף - ירמיהו בתל-אביב
מאפה צרפתי מפנק, עשיר בשוקולד ובעל רבדי טעמים וניגודי מרקמים, הוא התשובה של מירב שיינר לכל סערה, בין אם היא מתחוללת בחוץ או עמוק פנימה
איך הופכים מנת ריזוטו ייחודית של מסעדת שף למנה פשוטה וקלה להכנה בבית? אבי ביטון מגלה לנו את הסוד
זוג הורים החליט משום מה שגיל שנה וחצי זה הזמן הנכון לתת לתינוק שלהם לטעום בייקון. הם צילמו את התגובה הקורעת שלו
המיקסולוג אורון לרנר מפרנץ' 57 מביא שלוש הצעות לקוקטיילים לכבוד ערב השנה החדשה, כולל המתכון לקוקטייל שנבחר לאחד מ-101 הקוקטיילים הטובים בעולם
זו היתה שנה מעניינת בקולינריה הישראלית, והכוכב המרכזי שלה הוא ללא ספק אותו מושג חמקמק: "מטבח מקומי", שמסעדות רבות השנה הקפידו להצמיד לעצמן. במקביל, אוכל הרחוב קיבל השנה את הכבוד הראוי לו והבועה התל אביבית החלה להפוצץ. אלו המסעדות שהכי אהבנו השנה
תבשיל עשיר וצמחוני עם עדשים והמון סוגים של פטריות שאפשר להגיש על גבי פרוסות לחם קלויות, ולקבל מנה שתרשים את האורחים
בפוסט פייסבוק שהפך לוויראלי במיוחד, השף אבי לוי פותח את הפה על משרד הבריאות ומזמין את הציבור הרחב להגיע היום למסעדה ולשלם כראות עיניהם
עם ציפיות גבוהות ורשימת המתנה של 1,500 איש, בקרוב מאוד יוצאת לדרך אחת המסעדות המדוברות של החודשים האחרונים: ניטאן תאי, התאילנדית היוקרתית החדשה בתל אביב
משולשים של נחמה מתוקה: השף קונדיטורית ענת קורוטיץ' חוזרת עם מתכון למאפה בצק עלים במילוי תפוחים וקינמון שמכינים צ'יק-צ'ק בטוסטר משולשים. מושלם לערבי החורף הקרים
בין ההאשטגים הפופולריים באינטסגרם אפשר כמובן למצוא את אלו הקשורים לאוכל, ולכן לא מפתיע שהשף הבינלאומי המפורסם אלטון בראון צילם את התמונות לספר הבישול שלו ברוח הרשת החברתית
לזה בדיוק התכוון המשורר כשהוא כתב שיש לעשות לימונדה מלימונים: שני בחורים, שככל הנראה מאוד אוהבים טאקו, סירבו לקבל את העובדה שהמסעדה סגורה - ופרצו פנימה. מה שקרה אחר כך, הפך לויראלי ברשת
השבוע אבי ביטון קפץ לבקר את גואטה, המסעדה הטריפוליטאית ביפו. לאחר שפתחו שולחן מלא כל טוב, ביטון למד כיצד מכינים מפרום אותנטי ואפילו המציא לו רוטב חדש שאפשר להכין בקלות בבית
שמו של מועמד המפלגה הרפובליקנית, דונלד טראמפ, כבר לא מספיק טוב אפילו בשביל המבורגר שמן ומושחת
סלט קליל ומלא בערכים תזונתיים שאפשר להגיש כתוספת חגיגית או לקחת לעבודה כארוחה שלמה. מוסיפים המון ירוקים קצוצים, שקדים קלויים, חמוציות ומתענגים
בלי ללכלך הרבה כלים- ארוחה שלמה בתבנית שתמלא את הבית בניחוחות אסיאתיים
הלימונים הקטנים והרכים שוטפים את השווקים, וזה בדיוק הזמן להכין לימונים כבושים בבית. הפלוס: טעם נפלא שמשתלב בסלטים, כריכים ואפילו תבשילי קציצות. המינוס: צריך להתאזר בסבלנות שלושה שבועות
חשבתם שלגבות כסף על אבטחה במסעדות זה מוגזם? קבלו את המסעדה בסין שלא התביישה להוסיף לחשבון של לקוחותיה גם חיוב על אויר נקי. אפילו הממשלה המקומית החליטה להתערב בסיפור
הסתבכויות של שפים בכירים, סכסוכים אינטרנטיים מתוקשרים, טרנדים מקסיקניים ופריחה של מתחמים וקינוחים: סיכום התופעות, האנשים והאירועים שעשו את שנת 2015 באוכל
משרד החוץ הצרפתי החליט למרוד בדירוג מישלן וסן פלגרינו, ופרסם בסופ"ש האחרון את רשימת אלף המסעדות הטובות בעולם. התוצאות מפתיעות, ואפילו משמחות עם ייצוג של 4 מסעדות מקומיות
חגיגות כריסמס עם סיורים מודרכים וארוחות מושקעות, שבוע האוכל האיטלקי ברחבי הארץ, מסיבת אוכל רחוב קצבית על גגות תל אביב ומסעדה חדשה בירושלים
אבי ביטון מגיע לפירגון והשתלמות זריזה בהכנת שקשוקות אצל ד"ר שקשוקה ביפו ומעניק בהשראתו גרסה משודרגת עם חצילים למנה האהובה
אטריות ראמן בעבודת יד וחומרי גלם טריים על טהרת המטבח היפני. מסעדת BOAZU החדשה של בועז צאירי מציעה מנות טבעוניות, לא לטבעונים בלבד
פרות שחיות בסביבה נטולת לחצים וטכניקה ששומרת על הטעמים של הבשר. תכירו את האיש שמגדל את הבשר היקר ביותר בעולם
אחרי שטועמים את הפסטה הזאת, קשה מאוד לחזור לרוטב העגבניות הסטנדרטי. ספגטי פשוט ומהיר ברוטב עגבניות חריף עם עגבניות שרי ושום
יש מי שאוהב פירות ויש מי ששונא אותם - אבל כשמדובר בתותים אין כמעט אחד שלא אוהב. הבעיה בתותים היא שחווית הטעם שלהם נהרסת אם לא אוכלים אותם בזמן ואם לא מצליחים להוציא מהם את הגבעול. עבור שתי הבעיות המציקות האלה מצאנו פתרון מעולה
אין נחמה גדולה יותר בחורף מסיר קציצות מהביל - חצי שעה של עבודה פשוטה במטבח וגם לכם יהיו כדורי בשר אווריריים ותפוחים ברוטב עגבניות וחלב קוקוס
מחצית מהישראלים שותים יותר משלוש כוסות קפה ביום, אז לא פלא ששוק מכונות הקפה בארץ בצמיחה. איך מתמודדים עם המבחר ואיך יודעים מה מכונת הקפה המתאימה לכם? הכל על איכות, נוחות וטעם
מה הייתם מוכנים לעשות בשביל להתענג על מטעמי הילדות של אימא? סיפורו של צעיר שפרץ לבית אמו כדי לאכול תבשיל שהכינה, האם לא נשארה חייבת והתלוננה במשטרה
רשת התמונות האהובה פינטרסט חשפה השבוע את הטרנד הקולינרי הכי חזק של 2015, שאנחנו גילינו הרבה קודם - לא מדובר בפיצה או המבורגר אלא דווקא באבוקדו
פתחתם בקבוק יין, החזרתם אותו למקרר ולאחר מספר ימים התחשק לכם לקחת לגימה נוספת, אך הריח הלא נעים מנע זאת מכם. מה עושים? הפטנט שעתיד לשנות את חייכם בפנים
הישראלים אוהבים בשר והרבה, כשלמעשה רוב הנתחים שעולים אצלנו על המנגל מגיעים משדות המרעה של ארגנטינה. אירועי האוכל הארגנטינאי שחלים השבוע הם הזדמנות מצוינת להכיר עוד מהמטבח הטעים הזה
הגיע הזמן הזה בשנה לשלוף מהמזווה את כל השוקולדים שהצטברו. מדור סותם עורקים אופה עוגת קראנץ שמנמנה עמוסה בחטיפי שוקולד, ויש גם קיצור דרך לסולדים משמרים
אחרי שבעה ימים של לביבות, סופגניות, ספינג'ים ושאר מטוגנים, בנר השמיני אפשר בהחלט להניח את השמן בצד וליהנות מהמתכון של המזללה האסייתית דה באן לסופגניות מאודות במילוי שוקולד
הבשלנית הבוכרית בלה שמעונוב ממסעדת קניאל בשרים מנדבת את המתכון המשפחתי לצ'יבורקי מסורתי: מאפה מטוגן במילוי בשר
תכירו את הלהיט הוויראלי שמטריף את הרשת ויגרום לכם לשכוח מגבינות או פסטרמה - פרוסות גנאש שוקולד מוכנות לסנדביץ' או פנקייק
אבסורד לאורך הים התיכון: תקנות חדשות של משרד החלקאות מגבילות את פעילותם של הדייגים הספורטיבים - במקום לטפל בבעיה האמיתית: הדיג המסחרי שפוגע קשות במארג החיים מתחת לפני הים
השלום מתחיל בצלחת: פסטיבל א-שאם, ביוזמתה של זוכת מאסטר שף נוף עתאמנה-אסמעיל ובשיתוף שפים מפורסמים כמו חיים כהן, אבי לוי ועומר מילר, מנסה לקדם את רעיון הדו-קיום דרך המטבח
כל אירועי השבוע הקרוב: ארוחת חג המולד בפסטיבל זמן בגליל המערבי, שף חדש לדייגו סאן, שפים מתארחים בגלידריית בוזה וחגיגה נורווגית אצל מאיר אדוני
למי שמאס בסופגניות ובצרבת ורוצה לשמור על שפיות יחסית בהדלקת הנרות, מציעה מירב שיינר פתרון פשוט למצפון שיגרום לילדים להתמכר: נשנושי קרוקטים אפויים בציפוי פירורי לחם שמוסיפים קראנצ'יות
אמנם הוא לא מתוק, אבל התשובה הטוניסאית לספינג' המרוקאי הוא כמובן הפריקסה: לחמניה מטוגנת בשמן עמוק וממולאת בכל טוב
המקום הכי שמח בתל אביב: הביקור של אבי ביטון בפלאפל גבאי, כולל הרצאה קצרה על המטוגנים של חנוכה, נתן לו השראה למתכון סופגניות בלי התפחה ובלי שמרים
מתקן שהייה לפליטים סורים החל להגיש לאחרונה מנות שף שהיינו מוכנים לשלם עליהן אפילו כסף. כיצד זה קרה? בזכות שף שברח מדמשק
קזינו חדש בלונדון לחובבי ג'אנק פוד אמיתיים: במקום ז'יטונים, אפשר להמר עם צ'יפס כדי לזכות בסטייקים, המבורגרים ואפילו מילקשייקים
היום נלמד איך באמת צריך למזוג מיץ לכוס - כי מתברר שכל השנים האלה עשינו את זה לא נכון. הגילוי הזה די דרמתי אז כדאי שתשבו (ותשתו משהו)
הלביבות, מאכל החנוכה האהוב, מקבלות טוויסט פרסי שכולל המון עשבי תיבול וגם תפנית בריאה של קינואה. להגיש עם שמנת חמוצה והרבה לימון טרי
כפתיח לארוחה או לצד מרק, מטוגן או אפוי, במילוי פטריות או תפוחי אדמה, הפירושקי הרוסי מושלם בכל מצב ובמיוחד בחנוכה
רוצים להכין בבית סופגניות כמו של מיקי שמו? השף-קונדיטור המפורסם מלמד איך מצפים ומקשטים סופגניות שנראות מיליון דולר
מנות ויראליות: במסגרת סיכומי השנה, אינסטגרם מפרסמת רשימה מעניינת במיוחד עם 10 מנות המסעדה המצולמות והמתויגות ביותר ברחבי ארה"ב
כולנו מכירים את הספינג' הצפון אפריקאי, אבל השף עודד סיידא הופך אותו לתענוג חורפי באמצעות מילוי של דובדבני אמרנה וציפוי של שברי פיסטוק ותבלינים חמים