סיכום שנה אלטרנטיבי באוכל
מילות סיכום אחרונות בהחלט ל-2016: מה היה הקונספט המוצלח של השנה, איזו עסקית כבשה את לבנו, מה היה מוצר השנה שקטף את הזכייה ברגע האחרון, ומי המסעדה המבטיחה של 2017?
מילות סיכום אחרונות בהחלט ל-2016: מה היה הקונספט המוצלח של השנה, איזו עסקית כבשה את לבנו, מה היה מוצר השנה שקטף את הזכייה ברגע האחרון, ומי המסעדה המבטיחה של 2017?
להתחיל את 2017 במתכונים עם טעם של עוד: לפינוק של בוקר כמו מסעדה מכין שי טנא ממסעדת הכובשים מנת אגס בנדיקט ברוטב הולנדייז, על מצע ופל בלגי
אבי ביטון יורד דרומה וזולל כדורים חמים וטעימים בפלאפל הלב הרחב. בהשראתו, הוא מכין פלאפל עדשים ביתי לחנוכה
אפרופו שוקולדה חדש ששינה את חיינו, עוגות אישיות בטעמי טוויסט וטורטית, שיתוף הפעולה של תפוצ'יפס ובורגר ראנץ' ומסיבת קפה וינאית. טעמנו את המוצרים החדשים על המדפים
השבוע מארח ארז קומרובסקי בגינה שלו במתת את רונן לביא ממאפיית הנחתום בבני יהודה. האורח מכין מאפה פיסלדייר מדרום צרפת עם אנשובי ובצל, שאידיאלי ליום גשום
אבי ביטון מגיע להיכל הבשרים הדסון בראסרי ומפנק במתכון שלא חייבים לצאת בשבילו מהבית בגשם: פרוסות אנטרקוט בלחמנייה ביתית עם עגבניות ופלפל חריף
שעון החורף שנכנס אתמול בלילה לתוקף הוא האישור הרשמי שלנו להכנס לפוך ולא לצאת מהבית עד שהקיץ יחזור. בדיוק בשביל זה אספנו עבורכם 10 משלוחי אוכל חדשים באזור ת"א, שכדאי להכיר, כי תכף יתחיל לטפטף
אנחנו רוצים אותו וול דאן: פרנקו נורייגה, שף ודוגמן מפרו, כובש את הרשת עם סרטון הדרכה להכנת פודינג זרעי צ'יה, אותו הוא מכין כשהוא לבוש בתחתוני בוקסר בלבד. נראה אתכם מצליחים להתרכז במתכון
אין כמו שקשוקה לארוחת בוקר, על אחת כמה וכמה אם היא נכנסת לתוך מאפה חצ'פורי גיאורגי, רך וזהוב
רגע לפני שנכנסים לקדחת ארוחות החג, מציע מסימליאנו מתכון קליל ופשוט לפסטה פנה עם עגבניות שרי, פול ירוק וגבינת פקורינו
מי אמר שצריך לטרוח כל כך הרבה לפני החג? אבי ביטון מבקר את החבר'ה במחניודה וחוזר עם מנה חגיגית שמתקתקים רגע לפני שמתיישבים לשולחן - מחבת לוהטת של נתחי אנטריקוט, תפוחים וסילאן
קמפיין צדקה חדש ומקורי בארה"ב מציע לכם לעזור לרעבים על ידי מחיקת תמונות אוכל מהאינסטגרם שלכם, מוכנים לוותר על הלייקים?
ביקור במסעדת טוטומה של דליה אלחדף ממאסטר שף עשה לאבי ביטוןן חשק לאמפנדס. בהשראתם הוא מכין כיסונים ברגע על מחבת, העשויים מבצק שק"מ הכי פשוט שיש
מפגש חד פעמי בוואלה אוכל בין השפים דיויד פרנקל ויובל בן נריה, הוליד מנה מפוצצת בטעמים: פוקאצ'ה טרייה ובתוכה שיפודים מתובלים
בלבו של שוק לוינסקי נפתח בימים האחרונים אוזריה נקסט דור, שיחליף את הקוק בוק קפה. בתפריט: מנות שכיף לנשנש ליד אלכוהול
תפילות הטבעונים נענו והשבוע התבשרנו על המבורגר חדש שנראה ורדרד מבפנים ומדמם בדיוק כמו המקור, בלי בשר בתוכו. החדשות היותר טובות: הוא כבר מוגש במסעדה
השף ערן כהן, הזכור לנו מהעונה האחרונה של משחקי השף, הצטרף אלינו לשדה תירס, והכין לנו שלושה מתכונים שעושים הרבה כבוד לגרעינים המתוקים: ממליגה עם טוויסט תאילנדי, תירס על האש וגם סלט מרהיב
תשכחו מהשילוש הקדוש של פסטה, פטריות ושמנת: עז תלם מלמד איך מכינים בולונז טבעוני מבלי לוותר על הטעם העמוק של הבשר עם המון פטריות, יין לבן ומרכיב סודי שמקפיץ את המנה
אבקה שמונעת מירקות להשחיר, גידולי כמהין כחול לבן ויין שלא מתחמצן הם רק חלק מהחידושים שנוכל בקרוב לאמץ במטבח הביתי והוצגו השבוע בתערוכת קולינארי
אחרי שנים שבהן היינות האדומים והלבנים שלטו בסצנת היינות, היצרנים של "גיק" מאמינים שהם יהפכו לדבר החם הבא. קהל היעד - צעירים שאינם שותים יין בגלל "התדמית המתנשאת שלו"
אוכל הרחוב ההודי עשה לאחרונה עליה מבורכת והגיע הזמן להכניס אותו גם למטבח הביתי. ישראל יצחק ממסעדת מא פאו מלמד איך מכינים בבית חטיפים הודים מטוגנים שכל כך כיף לנשנש מול משחקי היורו או סתם עם חברים לצד בירה קרה
אחרי שניהלנו משק בית וגם הפעלנו לונה פארק, סדרת משחקי המחשב סימס חוזרת עם להיט חדש: משחק מחשב שבו תוכלו לנהל מסעדה, כולל יצירת תפריט יצירתי וניהול משמעת העובדים
כנראה שלאמריקאים יש יותר מדי זמן פנוי: מלחמת רשת ויראלית במיוחד פצחה לאחר שאתר גדול כלל נקניקיה בלחמניה ברשימת 10 הכריכים המומלצים ליום חופש
השפית שיראל ברגר, מי שמחזיקה את המטבח של המסעדה הטבעונית והמוערכת מיס קפלן, הגיעה לשלב חצי הגמר בתחרות השף הצעיר של סן פלגרינו. בשיחה באולפן של וואלה! NEWS היא מספרת איך יוצרים שינוי ומהי האג'נדה שמובילה אותה
בצק בסיסי שעובר טיגון ומקבל תשומת לב מהדבש, הופך למעדן מרוקאי שאם לא יביא איתו שפע וברכה, לפחות ישאיר טעם טוב - מתכון למופלטה
אוהבים גוואקאמולי אבל אף פעם לא מצליחים למצוא אבוקדו בשל במידה הנכונה? במיוחד בשבילכם ישנו פטנט מהיר בעזרתו תוכלו לגרום גם לאבוקדו הקשה ביותר להבשיל. צפו ותהנו
הביקורות הקשות שסופגת התוכנית בייק אוף בישראל, הביאו אותנו לתת לבריטים, שרואים בתוכנית הזו קודש הקודשים, לצפות בגרסה המקורית ולשפוך את חמתם על הישראלים
קונספט חדש? חנות חדשה המוכרת קוקטלים בבקבוקים שאפשר לקחת, ואפילו ערכות להכנה בבית, נפתחת בימים אלו בתל אביב. סבינה ולדמן, אחת המשתתפות הבולטות בתוכנית משחקי השף, חברה אל הבעלים ובנתה עבורכם תפריט מושקע במיוחד
לקראת הבראנץ' של שבת: אבי ביטון חזר ממסעדת גדרה 26 עם השראה למנת סלמון קלילה שעושה חשק לפתוח שולחן ובקבוק יין לבן
תמיד חלמתם שיהיה לכם שיח מסטיקים בבית? הכירו את הבאבלבריס, תות בטעם מסטיק של הובה בובה, שבקרוב נוחת על המדפים באוסטרליה. אם זה לא מספיק, חכו שתבינו מה זה פיינברי
רונית ורד, עיתונאית וחוקרת אוכל, הגיעה לשיחה באולפן וואלה! NWES לרגל סדרת ההרצאות שלה העוסקת במטבח הישראלי: האם יש דבר כזה, מהם אבני היסוד של המטבח המקומי ומדוע בחו"ל הפכנו למושא הערצה?
הפנטזיה הילדותית שלנו מקבלת תוקף מחקרי: תמיד חלמנו להישכח נעולים בתוך סופרמרקט ולחגוג על המדפים העמוסים בכל טוב, אבל כמה זמן באמת נוכל לשרוד שם?
בזמן שאצלנו בארץ הרשת גועשת על הפרות בריאותיות כאלה או אחרות, יש מסעדה אחת בפלורידה שלא ממש לוקחת את הצווים של משרד הבריאות ברצינות, מה שלא מפריע להמוני הסועדים להגיע למקום כבר כמעט 70 שנה
הדבר הכי טוב שצרפת כנראה ייצאה לעולם הוא קרואסון החמאה. לא פשוט למצוא קרואסון טוב, כזה שהוא פריך מבחוץ ואוורירי כענן מבפנים, ועשוי משכבות דקות של בצק המופרדות זו מזו בהמון חמאה. חסכנו לכם כולסטרול מיותר, וריכזנו עבורכם את 10 הקרואסונים שאתם חייבים לטעום
פתחתם שקית צ'יפס גדולה ובאופן מוזר שבעתם באמצע? מה תעשו עם החלק שנשאר בשקית ובכל שניה שעוברת מאבד את טריותו? הנה לכם טריק קטן ופשוט שיסגור לכם את השקית בלי שום אביזרים נלווים
אבי ביטון מבקר הפעם במסעדת הטאפאסים הוותיקה טפאו, שמחליפה את התפריט אחרי 15 שנה, ומקפיץ בהשראת מנת הפילה החדשה שטעם- נתחי פילה בקר בסגנון ספרדי עם פלפלים צרובים, זיתי קלמטה וירוקים טריים