אפרופו שוקולד הוא חטיף משנה חיים
אפרופו שוקולדה חדש ששינה את חיינו, עוגות אישיות בטעמי טוויסט וטורטית, שיתוף הפעולה של תפוצ'יפס ובורגר ראנץ' ומסיבת קפה וינאית. טעמנו את המוצרים החדשים על המדפים
אפרופו שוקולדה חדש ששינה את חיינו, עוגות אישיות בטעמי טוויסט וטורטית, שיתוף הפעולה של תפוצ'יפס ובורגר ראנץ' ומסיבת קפה וינאית. טעמנו את המוצרים החדשים על המדפים
השבוע מארח ארז קומרובסקי בגינה שלו במתת את רונן לביא ממאפיית הנחתום בבני יהודה. האורח מכין מאפה פיסלדייר מדרום צרפת עם אנשובי ובצל, שאידיאלי ליום גשום
אבי ביטון מגיע להיכל הבשרים הדסון בראסרי ומפנק במתכון שלא חייבים לצאת בשבילו מהבית בגשם: פרוסות אנטרקוט בלחמנייה ביתית עם עגבניות ופלפל חריף
מי מאיתנו לא מצא את עצמו יושב שעות ובוהה בסרטוני המתכונים של טייסטי? עכשיו הזמן באמת להיכנס איתם למטבח, עם ספר הבישול המגניב שמשיק האתר
אחד האתגרים העומדים בפני האנושות בתכנון הנסיעה הממושכת למאדים, הוא האוכל. בתכנית חדשה מנסה השף הסטון בלומנטל לפצח את האתגר ולהפוך את המזון העיסתי שעד עתה שימש כדלק לגוף בלבד בחללית, לאוכל טעים לנשמה
חשבנו שראינו כבר אופציות משלוחים הזויות מבית דומינוס פיצה, אבל שלוחת הרשת ביפן מתכוננת לחורף קשה ושוברת שיא חדש עם שליחים בדמות איילים
מסעדת המטבח של רמה בנטף נשרפה היום כליל, 20 שנה אחרי פתיחתה. סיפורה העצוב של המסעדה הייחודית בהרי ירושלים
המבורגר כשר חדש בת"א, ביסטרו חדש בשם כנען כשר גם הוא והמסעדה הישראלית שהולכת לכבוש את ברלין. כל החדשות הכי חמות של השבוע
כמו במערב הפרוע, רק בישראל: השף ניר צוק מארח את אחד ממגדלי הבקר המובילים בישראל לשיחה על בשר ישראלי ומתכונים שכל אחד יכול להכין בבית
אבי ביטון מבקר במסעדת סאלוף ובניו בתל אביב, ובהשראה התימנית מכין במטבח שלו מתכון פשוט שבפשוטים למלוואח בננות מטריף
ארז קומרובסקי מארח בכל שבוע אופה מהצפון בגינתו המופלאה שבגליל המערבי ויחד הם יוצרים מאפה על בסיס חומרי גלם טריים מהגינה. ראשון מתארח דוד אמזל מלחם טנא, שמכין פיצה דלעת ובצלים
קרה לכם שאותו שוקולד הרגיש לכם בפעמים שונות אחרת לחלוטין בפה? יתכן ומדובר בצלילי הרקע המשתנים, המשפיעים על חוויית האכילה. מחקר חדש מסביר מה קורה פה
בשנה האחרונה נפתחו שפע מקומות חדשים בשכונת פלורנטין השוקקת. סיור טעימות בשכונה הכי קולית, מחוספסת ועכשו גם טעימה
רשת השווקים הקולינרים איטאלי פרסמה את הפרטים על פארק האוכל הגדול בעולם שייפתח בספטמבר 2017 בבולוניה. הנה כל מה שאתם צריכים לדעת
שופרסל משיקה "פתרון איכותי ומהיר לאוכל מוכן", אבל טעימה מהמוצר החדש חושפת מציאות מעט יותר מורכבת. צמד הטועמים של וואלה אוכל, נאוה סילוורה ואביחי ברוך יוצאים עם מסקנות שהן שירות לציבור
רק 5 בתי בד ברחבי הארץ עדיין מכינים שמן זית בשיטה המסורתית. רגע לפני שהם ייסגרו עד למסיק בשנה הבאה, נסענו לירכא לטעום את השמן הטרי ולזכות בהצצה לתהליך המופלא
כמדי שבוע אנחנו כאן לסכם את חדשות השבוע בנושאי אוכל. והשבוע: מה קרה למותג הרברט סמואל, הטרנד ההודי מתפשט ואיפה תוכלו לקבל קפה עם התמונה שלכם?
רשת הסוכריות פאפאבאבל העולמית משיקה סניף ראשון וצבעוני בתל אביב, ומציגה לראווה טכניקות עתיקות של ייצור סוכריות מהפנט בעבודת יד
הדבר השני הכי טעים שאפשר לעשות מבצק פיצה, זה קלצונה. אבי ביטון טעם את המאפה של השף דיויד פרנקל בפרונטו קיוסקו ובהשראתו מכין כיסונים שמנמנים במילוי בצל מטוגן, תפוחי אדמה וגבינות
הלהיט החדש שמשגע בימים אלה את הרשת הוא שילוב של בראוניז שוקולד ויין אדום, ויש גם מתכון. למה אתם מחכים? רוצו להכין
עוד בשורה קשה לעולם המסעדנות המקומי, איתות המסמן שהמשבר כבר כאן: קבוצת עדי'ס לייף סטייל מוותרת על המסעדה של מלון הרברט סמואל בירושלים ועל המסעדה והמלון המתוכננים ביפו
דיוול מקלין טוענת שהרוטב לסלט שלה התפוצץ בפניה, לאחר שנכנס בו שד שפוצץ את הבקבוק וירה רוטב לכל כיוון. הנזק שנגרם לביתה מוערך ב-2,500 דולר
רשת מקדונלדס השיקה ביום חמישי בערב המבורגר נוטלה ואנשים ברשת איבדו את זה מרוב התרגשות. אז איך עשוי הפלא ואיפה הוא נמכר? כל הפרטים
עם כל הכבוד לבחירות בארה"ב גם עולם האוכל הישראלי סיפק השבוע לא מעט כותרות, אז אם פספסתם ידיעה נעשה לכם סדר עם חמש חדשות קולינריות חמות מהתנור וגם חדשות מפתיעות לגבי התרחבות מסעדת בית תאילנדי
אבי ביטון טועם בר ים סצ'ואן בצפרה של אבי קונפורטי ומגלה שאותה שיטת אידוי תהפוך גם את חזה העוף ללא פחות ממושלם
מי לא נהנה להתפנק על כוס משקה עם קרח ביום חם במסעדה או להזמין וויסקי עם קרח בבאר? אולם תמונות שדלפו לרשת מגלות את האמת הדוחה על מכונות הקרח, שיוציאו לכם את כל החשק למשקה קר
להיט חדש כובש את הרשת: חביתות מנוקדות, אז איך עושים את זה בבית? פשוט מאוד
הקסם של הודו נכנס למטבח עם ארוחת טאלי שמכינים מחומרי גלם שיש בכל מזווה- זוג ידיים אחד מכין תבשיל דאל בעוד הזוג השני קולה על המחבת צ'פאטי. מגישים עם אורז ויוגורט ומרגישים לרגע בארץ רחוקה
לילי בן שלום ואחיה ישראל שווילי מכינים ממסעדת ראצ'ה את ממתק ילדותם, קינוח צ'ורצ'חלה מסורתי המורכב משרשרת אגוזים עטופה רפרפת יין מתוקה
קמפיין הבחירות בארה"ב ייזכר בין היתר בזכות כמה רגעים קולינריים בלתי נשכחים, האם טראמפ יפסיד את הבחירות האלו בגלל סטייק שעשוי יותר מדי?
האופה ומעצבת העוגות צ'לסי וויט כובשת את הרשת עם העוגות הסופר מקוריות שלה - כשזו החדשה הצליחה להפנט אליה יותר מ-450 אלף צופים נלהבים שלא יכולים להפסיק לצפות בה. אם אתם בדיאטה - עדיף שלא
קערת מרק היא ארוחה בפני עצמה ובכל יום אפשר ליהנות מקערה שונה. מתחילים את השבוע בסיר גדול של מרק עוף ומשתמשים בו בכל יום בשבוע כבסיס למרק שונה ועשיר בטעמים ובלי הרבה עבודה
אחרי טרנד המסעדות המקסיקניות קבלו את הגל הבא: מסעדות שוק בסגנון מקסיקו. מסעדת מקסיקנה מצטרפת ופותחת מקום חדש בשוק צפון בת"א בו המנות מוגשות במחירים נגישים ובמעטפת שוק צבעונית ועליזה
ההודעה של מאיר אדוני על סגירתן של מסעדות כתית והמזללה נפלה כרעם ביום בהיר. אבל מה התהליכים מתחת לפני השטח שהובילו לסגירת המסעדות, ומה זה אומר לגבי הקולינריה הישראלית?
הביקור במסעדת הדגים המפלט האחרון באילת יחד עם תחילת עונת הדיג, עשתה לשף אבי ביטון חשק למנה מענגת של פילה דניס עם עור פריך על סלט משוויה של ירקות חרוכים
"בלחם טוב יש את כל מה שצריך כדי שנוכל להתקיים", אומר האופה יפתח ברקת ומדריך צעד אחר צעד בדרך להכנת לחם מחמצת ביתי מושלם ובריא. אל חשש- התוצאה הסופית שווה כל רגע, ואחרי שתתחילו, לא תוכלו להפסיק