"אי אפשר להרוג אותו": דג הזומבי שחזר לחיים - ללא ראש
סרטון של דג מת וחסר ראש משתולל בקערה וכמעט מצליח לצאת ממנה מסתובב ברשתות החברתיות ומעלה שאלות רבות. אך אל דאגה - ההסבר לתופעה הוא הרבה יותר הגיוני ממה שאתם אולי חושבים
סרטון של דג מת וחסר ראש משתולל בקערה וכמעט מצליח לצאת ממנה מסתובב ברשתות החברתיות ומעלה שאלות רבות. אך אל דאגה - ההסבר לתופעה הוא הרבה יותר הגיוני ממה שאתם אולי חושבים
מבול של המבורגרים עסיסיים וגלידריות מושחתות מחד, קערות צ'יה צבעוניות ואוכל טבעוני מאידך, ואיך אפשר בלי חדי קרן בתוך וופל. 10 התופעות הכי דומיננטיות של שנת 2017 בתחום הקולינריה
הרבה לפני שגעון ההמבורגר ששטף את הארץ, כריך האנטרקוט המדויק של איט מיט יצר סביב המקום עומס ותור תמידיים. כעת, הגיע זמנו של הסניף הנוסף בת"א
חשבתם שאין דבר פשוט יותר מלהכין פסטה ברוטב עגבניות? השף המפורסם סקוט קונאנט חושף שכדי להכין את הפסטה המושלמת חשוב לדייק בכמה מרכיבים - כולל הוספת מרכיב אחד מפתיע במיוחד לרוטב שלכם
מהשבוע העוגות של המותג האמריקני המפורסם, הצ'יזקייק פקטורי, זמינות לקהל הרחב גם בארץ. הצצה למבחר המסחרר של עוגות הענק המושחתות
פסטה ביתית מזוהה לרוב עם מכונה, אבל אפשר להגיע לתוצאה נהדרת בבית בלי להתאמץ. אבי ביטון מפרגן למסעדת פיאטו ברחובות ומכין פסטה פיצ'י
הקצב יענקל'ה מור ממליץ על הנתח הישראלי הכי מושלם: סינטה טרייה כחול לבן שהופכת לנתח רוסטביף בתנור, ואם תלכו לפי ההוראות הוא ייצלה לדרגת שלמות
הגיע הזמן לפנות מקום במקפיא שלכם: קבלו רשימה של סוגי מזון שאתם נוהגים לשמור יותר מדי זמן במקפיא וגלו מה תאריך התפוגה האמיתי שלהם
זהו כנראה אחד מהתבשילים הכי אהובים במטבח הצפון אפריקאי. כשמשלבים חומוס, קוביות בשר טרי ומקומי ופלפלים מובטחת לכם ארוחה מוצלחת שתקצור מחמאות
כשמארחים מומלץ לבחור מנות שניתן להכין מראש כמו צלי בקר חגיגי, הפעם מנתח כף עם יין אדום ופירות יבשים. רק הקפידו על צלייה ארוכה בחום נמוך ויש לכם מעדן אמיתי
הקיץ הנצחי של תל אביב עוד אתנו, קבלו את שתי המצטרפות החדשות לצי הגלידריות בעיר ללא הפסקה (מגלידות): דולצ'ה ופעם שלישית גלידה
במסעדת גוז' ודניאל בשרון, בעלת הנוף היפהפה, מקבל אבי ביטון השראה לברד פודינג ונותן לכם את הגרסה שלו לקינוח שהכי כיף לשבור אתו את הצום
אבי ביטון מבקר במסעדת סילו בחולון ומכין בהשראתה מנת ארנצ'יני מופלאה, עם קיצור דרך משגע - אין צורך להכין ריזוטו, אפשר להסתפק באורז לבן
קניתם או הכנתם כיכר מרשימה, מה עכשיו? על פי עובדת במסעדה בניו יורק, השיטה הטובה ביותר לפרוס את הלחם היא לאו דווקא זו שאתם מכירים
רגע לפני שספטמבר מגיע, אספנו עבורכם 8 גלידות שוות במיוחד לשחיתות אחרונה לפני שחוזרים לשגרה
קיץ 2017 מגשים עבורנו לא מעט חלומות מושחתים הכוללים שילובים של גלידה, מאפים ושלל תוספות מתוקות. הצצה שומטת לסתות לקינוחים המשגעים של גלידיום בחיפה
אבי ביטון מרכיב ארוחה מזינה וטעימה של סטייק דלעת עסיסי וצמחוני, על מצע של עדשים שחורות וירקות שורש. ואף מילה על בשר
קשה שלא לאהוב אננס, פרי מתוק שמתאים בול לימי הקיץ החמים ולישיבה על חוף הים. הבעיה היחידה היא שלוקח נצח לקלף אותו, וזה פשוט לא שווה את המאמץ. קבלו את הפיתרון המושלם
השיטה המהפכנית הזאת לפתיחת בקבוק יין תדרוש מכם: נעל, שרירים, קיר חזק ושכנים סלחניים מאוד. לא רוצים להרוס נעל? אפשר גם עם מפתח או כף עץ
הפסטה האיטלקית המפורסמת נחשבת למאכל בסיסי, אבל היא יכולה להיותה רבה יותר מזה. בסרטון הבא תראו כיצד להכין אותה נכון, ומה שיפה: גם טבעונים יכולים ליהנות מהמנה הזאת
טובי השפים בישראל חברו יחד לפופ אפ סנדביצ'ים מיוחד, לשבוע ימים בלבד, בשרונה מרקט. כל שף הכין את סנדביץ' החלומות שלו, כשכל ההכנסות קודש לבית השנטי
מהאוכל ועד ליציאה החוצה, המזללה של מאיר אדוני חיה ובועטת גלגולה החדש בניו יורק, אבל מתי תיפתח שם כתית? עמרי נחמיאס אכל במסעדת נור החדשה, וחזר לדווח
חג השבועות לא שלם בלעדיה- עוגת גבינה חגיגית וצחורה עם טעם עשיר של שמנת. יש לנו מתכון מנצח שלא דורש הרבה עבודה וגם טיפ להצלחה
צמות מוצרלה, גבינות ריקוטה, ג'יבן עיראקי וצפתית, אלה רק חלק מהגבינות שמייצרים בחוות הבופאלו היחידה בארץ במושב ביצרון. ביקור באיטליה הקטנה של השפלה
לכבוד יום העצמאות ה-69 חברו יחד שני מותגים כחול לבן, בורגראנץ' וממרח השחר העולה, ליצירת קינוח שוקופאי מסקרן במיוחד. טעמנו והיה לנו המון מה להגיד על זה
היא מעולה בקציצות, לביבות, וגם במתוקים, אי אפשר להגיש גרנולה בלעדיה והיא סופר מזינה. 10 עובדות שלא ידעתם על שיבולת שועל ויש גם מתכון
כולנו הוטענו: יש רק דרך אחת נכונה לאכול פרינגלס, שבה נוכל ליהנות ממלוא הטעם של חטיף תפוחי האדמה הנמכר בעולם. אנחנו קצת חוששים להיחנק תוך כדי - אולם הטעם המשודרג, כך מספרים, לגמרי שווה את זה
שנה וחצי מוצלחות בשרונה מרקט פתחו לאהרוני את התיאבון והיום הוא פותח רשמית מקום שני, הפעם מסעדה של ממש, גם היא על טהרת הראמן. הצצה להירו סאקה בר, שיגיש שלל מנות חדשות מבית היוצר של השף המוערך
בשוק הצבעוני של באר שבע מסתתרת המסעדה הרומנית של סמי וסוסו. אבי ביטון קופץ לביקור ומכין בהשראתה כבד קצוץ בסגנון רומני שישדרג כל מצה
כמה זמן צריך לבשל אותו (מסתבר שהרבה), איך אפשר לקצר את הזמנים ומה אפשר להכין ממנו? 10 עובדות שבטח לא ידעתם על פול יבש
שנה חדשה דורשת טרנד ויראלי חדש - תכירו את שגעת הסושי דונאט, המנה הפוטוגנית שמשגעת את העולם והולכת להציף את הפיד שלכם. ויש גם מתכון
המאבק היומיומי שלכם בבקבוק הקטשופ יהיו בקרוב נחלת העבר: חוקרים עלו על פטנט בעזרתו תוכלו למצות את כל תכולת הבקבוק, גם אם הרוטב סופר סמיך ודביק
לא משנה מה השעה ביום או מי הסועדים, הפנקייק הוא ללא ספק הבחירה המועדפת. למרות שבוואלה אוכל כל יום הוא יום הפנקייק הבינלאומי, מחר הוא יצוין רשמית. לכבודו - קבלו אסופה של מתכוני פנקייקים מושלמים
השף ניר צוק מגיע לאגודה למען החייל בבאר שבע. שם הוא מבשל למתנדבת בשם ציפורה חלפון המכונה גם "הסנטה קלאוס של ב"ש" ארוחה מפנקת של כדורי בשר ישראלי ברוטב עגבניות ופרוסת שפיץ צ'אך צרובות
היכן ומתי החלו לאכול לראשונה חמאת בוטנים? מה הקשר לנשיאי ארצות הברית ומה יקרה אם תמרחו אותה על ספת עור? כמה עובדות מדהימות לכבוד "יום חמאת בוטנים"
נתח הצ'אך אינו מאוד מוכר וחבל. הוא עשיר בטעמים ואינו יקר. השף ניר צוק פורס אותו לפרוסות דקות, צורב ומגיש עם בצלים מוחמצים